Lemon Balm

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Roinița tratează natural insomnia


Consumul de suplimente cu roiniță poate avea un efect calmant și vă poate ajuta să adormiți mai ușor. Multe studii au cercetat utilizarea roiniței în tratarea insomniei și anxietății. Acestea au descoperit că administrarea de roiniță ajută la îmbunătățirea somnuluiUniversity of Michigan Health System menționează un test clinic preliminar care a comparat efectele unui produs ce conținea roiniță și rădăcină de valeriană cu medicamentul triazolam sau Halcion, care tratează insomnia. Studiul a descoperit că această combinație de plante este la fel de eficientă precum Halcionul în ceea ce privește îmbunătățirea calității somnului și a abilității participanților de a adormi.

 

Roinița este eficientă în tratarea indigestiei


De asemenea, puteți bea ceai de roiniță sau lua capsule de roiniță pentru a ameliora simptomele indigestiei. Există o tradiție în utilizarea roinița în tratamentul indigestiei și în ameliorarea afecțiunilor gastrointestinale. Studiile au descoperit că roinița este eficientă în tratarea indigestiei, precizează Georgetown University Medical Center.

Roinița este renumită pentru faptul că reprezintă un instrument de menținere a sănătății. Aceasta este supranumită balsam de lămâie deoarece are un miros intens de lămâie. Deși efectele pozitive ale plantei asupra energiei și longevității au contribuit, fără îndoială, la popularitatea sa, studiile științifice i-au crescut foarte mult reputația.


 

Antioxidant benefic

 

Roinița este plină de antioxidanți care protejează celulele de daunele provocate de radicalii liberi. Studiile efectuate pe eugenol și pe acidul rozmarinic arată că acestea susțin sănătatea creierului. Alți antioxidanți semnificativi sunt acizii ferulic și cafeic și quercitina. Quercetina, în mod special, este cunoscută ca un compus puternic.


 

Susține buna funcționare a ficatului

 

Ficatul elimină toxinele din organism, așadar menținerea sănătății acestuia este echivalentă cu sănătatea bună a întregului organism. De-a lungul timpului, toxinele pot deteriora ficatul. Acest lucru este adevărat mai ales dacă urmați o dietă mai puțin sănătoasă. Într-o testare efectuată pe animale, roinița s-a dovedit eficientă pe post de medicament pentru ficat deoarece a protejat organul de efectele dăunătoare ale toxinelor. De asemenea, aceasta încurajează ficatul să producă doi antioxidanți naturali ai organismului: glutation și superoxid-dismutaza.

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!