Hesperidina

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Ce este hesperidina?

 

Hesperidina este o substan╚Ť─â chimic─â din plante, care este clasificat─â drept bioflavonoid - pe scurt, este un flavonoid. Aceasta se g─âse╚Öte în principal în fructele citrice, iar mul╚Ťi oameni o folosesc pe post de remediu pentru anumite probleme medicale.
 

Hesperidina este hidrolizat─â de microflora intestinal─â atunci când este ingerat─â pe cale oral─â ╚Öi apoi este absorbit─â în intestinul gros, iar hesperetina, forma aglicon─â a hesperidinei, este absorbit─â în principal în intestinul sub╚Ťire. Hesperidina exercit─â propriet─â╚Ťi imunoreglatoare prin modificarea compozi╚Ťiei limfocitelor în mucoasa intestinal─â ╚Öi în ╚Ťesuturile limfoide asociate intestinului.
 

Hesperidina - administrat─â ca atare sau în combina╚Ťie cu alte flavonoide din fructe citrice (cum este diosmina) - este cel mai frecvent folosit─â pentru afec╚Ťiunile vaselor de sânge, ca de exemplu: hemoroizii, venele varicoase (varicele) ╚Öi slaba circula╚Ťie a sângelui - staz─â venoas─â. Ca supliment alimentar, vine de obicei sub form─â de capsule, în combina╚Ťie cu diosmin─â care se iau o dat─â pe zi.
 

Cercet─âri recente arat─â c─â, datorit─â propriet─â╚Ťilor sale antioxidante ╚Öi antiinflamatorii, hesperidina posed─â o varietate de efecte biologice în boli cardiovasculare ╚Öi diabet precum ╚Öi pentru prevenirea cancerului. În plus, în studiile efectuate pe animale, s-a ar─âtat c─â efectele antioxidante ╚Öi antiinflamatorii ale hesperidinei amelioreaz─â simptomele bolilor neurodegenerative ale bolilor Alzheimer, Parkinson ╚Öi Huntington, precum ╚Öi ale depresiei ╚Öi sclerozei multiple neuroimunologice. Pe scurt, efectele benefice ale hesperidinei depind în mare m─âsur─â de activit─â╚Ťile sale de captare a radicalilor ╚Öi de cre╚Öterea mecanismelor antioxidante celulare.

 

Cum func╚Ťioneaz─â hesperidina? 


Cercet─âtorii spun c─â substan╚Ťa ar putea s─â ajute vasele de sânge s─â func╚Ťioneze mai bine ╚Öi c─â, totodat─â, ar putea reduce inflama╚Ťia din corp. Nu uita c─â hesperidina este una dintre cele mai r─âspândite flavanone, iar studiile ╚Ötiin╚Ťifice indic─â, a╚Öa cum spuneam, faptul c─â substan╚Ťa poate s─â ajute la prevenirea afec╚Ťiunilor cardiovasculare ╚Öi a cancerului. Cu toate acestea, e bine de ╚Ötiut c─â dovezile ╚Ötiin╚Ťifice sunt în mare parte limitate la studiile efectuate pe animalele de laborator.


 

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!