☎️ IN PERIOADA 22 - 26 IULIE, CONTACTUL TELEFONIC ESTE INDISPONIBIL, COMENZILE ONLINE SA EXPEDIAZA IN REGIM NORMAL 🚚

Papaya (Enzime)

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Enzimele din papaya sunt un grup de proteine care catalizează reacții chimice în organism. Cele mai cunoscute enzime din papaya sunt papaina și chymopapaina.

Papaina este similară cu pepsina, o enzimă digestivă din stomac, și este cunoscută pentru capacitatea sa de a descompune proteinele din alimente, facilitând astfel digestia. Este utilizată adesea în suplimente digestive și în tenderizarea cărnii.

Chymopapaina, de asemenea, are proprietăți de descompunere a proteinelor și este utilizată în unele tratamente medicale, cum ar fi reducerea inflamațiilor și ameliorarea durerilor cauzate de hernia de disc.

 

Papaina este o enzimă proteolitică găsită în mod natural în fructul de papaya verde. Are mai multe proprietăți interesante:
 

  1. Digestie Papaina este folosită pe scară largă ca adjuvant în digestie datorită capacității sale de a descompune eficient proteinele în aminoacizi și peptide mai mici. Ajută la digestia proteinelor mai greu de descompus precum colagenul și elastina. De asemenea, poate compensa o producție insuficientă de enzime digestive proprii.
  2. Antiinflamator
    Studiile au demonstrat că papaina are puternice proprietăți antiinflamatoare, reducând răspunsul inflamator în boli precum artrita. Mecanismul exact nu este complet înțeles, dar se crede că interferează cu căile de semnalizare pro-inflamatorii.
  3. Imunomodulator Papaina pare să aibă efecte de reglare atât asupra sistemului imunitar înnăscut cât și adaptativ. Poate stimula anumite celule imune să elibereze citokine care ameliorează răspunsul imunitar general.
  4. Tratamente medicale În afară de utilizarea ca supliment digestiv, papaina mai este folosită topic pentru tratamentul escarelor și rănilor, sistemic pentru ameliorarea durerilor în cazul sindromului de tunel carpian și injectabil pentru tratamentul herniei de disc.


Deci papaina este o enzimă proteolitică cu aplicații utile atât în digestie, cât și pentru proprietățile sale antiinflamatorii și imunomodulatoare. Este un ingredient popular în suplimentele digestive și produsele topice.

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!