Tirozina

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Tirozina este un aminoacid neesen╚Ťial, ceea ce înseamn─â c─â, spre deosebire de cei esen╚Ťiali, poate fi sintetizat din alte substan╚Ťe. Aportul suficient de tirozin─â are un efect pozitiv asupra vitalit─â╚Ťiiconcentr─ârii, dar ╚Öi asupra func╚Ťiei muscular. Aminoacidul L-tirozin─â se reg─âse╚Öte în alimenta╚Ťie ╚Öi este metabolizat pentru a produce catecolamine precum dopamin─â, epinefrin─â (adrenalin─â) ╚Öi norepinefrin─â (noradrenalin─â). 
 Adrenalina ╚Öi noradrenalina sunt hormoni de stres, care sunt elibera╚Ťi în principal în situa╚Ťii tensionate. Ace╚Ötia cresc ritmul cardiac sau nivelul zah─ârului din sânge. Sunt responsabili pentru comportamentul sub stres ╚Öi ac╚Ťioneaz─â ca un „starter de putere” în organism.


Dopamina este un neurotransmi╚Ť─âtor important, produs în creier. Este un „mesager” al sistemului nervos care transmite informa╚Ťii chimice ╚Öi influen╚Ťeaz─â comportamentul uman – motiva╚Ťia, concentrarea ╚Öi dispozi╚Ťia. În anumite p─âr╚Ťi ale creierului, dopamina este eliberat─â în principal în timpul activit─â╚Ťilor pl─âcute, cum ar fi sexul, activitatea fizic─â sau antrenamentul în sala de sport.
 

Tirozina face parte, de asemenea, din procesul de producere a hormonilor tiroidieni, care sunt responsabili de reglarea metabolismului ╚Öi melaninei, un pigment care ofer─â culoare pielii, p─ârului ╚Öi ochilor. Cea mai mare concentra╚Ťie de tirozin─â apare în principal în mucoasa intestinal─â. De obicei, se produce numai dac─â exist─â o cantitate suficient─â de al╚Ťi aminoacizi în organism – fenilalanin─â

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!