Tirozina

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Tirozina este un aminoacid neesențial, ceea ce înseamnă că, spre deosebire de cei esențiali, poate fi sintetizat din alte substanțe. Aportul suficient de tirozină are un efect pozitiv asupra vitalitățiiconcentrării, dar și asupra funcției muscular. Aminoacidul L-tirozină se regăsește în alimentație și este metabolizat pentru a produce catecolamine precum dopamină, epinefrină (adrenalină) și norepinefrină (noradrenalină). 
 Adrenalina și noradrenalina sunt hormoni de stres, care sunt eliberați în principal în situații tensionate. Aceștia cresc ritmul cardiac sau nivelul zahărului din sânge. Sunt responsabili pentru comportamentul sub stres și acționează ca un „starter de putere” în organism.


Dopamina este un neurotransmițător important, produs în creier. Este un „mesager” al sistemului nervos care transmite informații chimice și influențează comportamentul uman – motivația, concentrarea și dispoziția. În anumite părți ale creierului, dopamina este eliberată în principal în timpul activităților plăcute, cum ar fi sexul, activitatea fizică sau antrenamentul în sala de sport.
 

Tirozina face parte, de asemenea, din procesul de producere a hormonilor tiroidieni, care sunt responsabili de reglarea metabolismului și melaninei, un pigment care oferă culoare pielii, părului și ochilor. Cea mai mare concentrație de tirozină apare în principal în mucoasa intestinală. De obicei, se produce numai dacă există o cantitate suficientă de alți aminoacizi în organism – fenilalanină

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 16:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!