Vinpocetine

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Vinpocetina este un compus sintetic derivat din vincamina, un alcaloid găsit în planta Vinca minor (micșuneaua). A fost dezvoltată în anii '70 și este utilizată în multe țări pentru îmbunătățirea fluxului sanguin cerebral și pentru sporirea funcțiilor cognitive.


 

Beneficiile potențiale ale vinpocetinei ca supliment includ:

 
  1. Îmbunătățirea fluxului sanguin cerebral: Vinpocetina poate spori circulația sângelui în creier, ceea ce poate ajuta la îmbunătățirea funcției cognitive și la prevenirea declinului mental asociat cu îmbătrânirea sau diverse afecțiuni cerebrovasculare.

  2. Efecte neuroprotective: S-a sugerat că vinpocetina poate avea proprietăți neuroprotective, protejând celulele nervoase împotriva leziunilor cauzate de ischemie (reducerea fluxului sanguin) sau de toxine.

  3. Îmbunătățirea memoriei și atenției: Unii utilizatori raportează o îmbunătățire a memoriei, atenției și a performanțelor cognitive în general după administrarea vinpocetinei, deși rezultatele studiilor sunt mixte și este nevoie de mai multe cercetări pentru a confirma aceste efecte.

  4. Efecte antiinflamatorii: Vinpocetina poate reduce inflamația din creier, ceea ce este benefic în prevenirea sau tratarea unor condiții neurologice.

  5. Protecție împotriva disfuncției cognitive induse de hipoxie: Hipoxia (niveluri scăzute de oxigen în țesuturi) poate afecta funcția cerebrală. Vinpocetina ar putea ajuta la protejarea creierului în astfel de condiții.

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!