Drojdie Orez Rosu (Red Yeast Rice)

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Drojdia de orez ro╚Öu a fost ╚Öi înc─â este un ingredient apreciat pentru propriet─â╚Ťile sale medicinale puternice, mai ales în raport cu valoarea colesterolului. Drojdia de orez ro╚Öu este un remediu natural de top folosit pentru sc─âderea valorii colesterolului, mai ales pentru c─â are în compozi╚Ťie substan╚Ťe active puternice. Drojdia de orez ro╚Öu este de fapt un tip de orez fermentat, care este ob╚Ťinut prin folosirea unor anumite specii de mucegai. Astfel, drojdia de orez ro╚Öu con╚Ťine un compus chimic, numit monacolina K, un ingredient activ pe care îl reg─âsim în anumite medicamente prescrise pentru sc─âderea valorii colesterolului.
 

Bolile cardiovasculare sunt responsabile de un procent mare al deceselor, la nivel mondial. Colesterolul mare, unul dintre principalii factori de risc pentru bolile de inim─â, poate cauza îngustarea arterelor ╚Öi pierderea flexibilit─â╚Ťii acestora, ducând la un risc crescut de infarct miocardic ╚Öi de accident vascular cerebral.
 

Drojdia de orez ro╚Öu (produsul unor fungi, Monascus purpureus, care se dezvolt─â pe orezul alb) este folosit─â în mod frecvent ca remediu natural pentru sc─âderea valorii colesterolului ╚Öi pentru a contribui la s─ân─âtatea inimii, mai ales c─â are mai pu╚Ťine efecte adverse decât anumite medicamente.
 

Un mic studiu realizat pe 25 de persoane a ar─âtat c─â drojdia de orez ro╚Öu a redus colesterolul total, în medie, cu pân─â la 15% ╚Öi a sc─âzut valoarea colesterolului r─âu (LDL) cu pân─â la 21% în aproape dou─â luni de tratament.
 

În mod similar cu alte cercet─âri pe aceast─â tem─â, un studiu cu durata de 8 s─âpt─âmâni, realizat pe 79 de persoane, a ar─âtat c─â administrarea unei doze de 600 mg de drojdie de orez ro╚Öu, de dou─â ori pe zi, a redus semnificativ valoarea colesterolului r─âu, în compara╚Ťie cu grupul de control.

 

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!