Drojdie Orez Rosu (Red Yeast Rice)

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Drojdia de orez roșu a fost și încă este un ingredient apreciat pentru proprietățile sale medicinale puternice, mai ales în raport cu valoarea colesterolului. Drojdia de orez roșu este un remediu natural de top folosit pentru scăderea valorii colesterolului, mai ales pentru că are în compoziție substanțe active puternice. Drojdia de orez roșu este de fapt un tip de orez fermentat, care este obținut prin folosirea unor anumite specii de mucegai. Astfel, drojdia de orez roșu conține un compus chimic, numit monacolina K, un ingredient activ pe care îl regăsim în anumite medicamente prescrise pentru scăderea valorii colesterolului.
 

Bolile cardiovasculare sunt responsabile de un procent mare al deceselor, la nivel mondial. Colesterolul mare, unul dintre principalii factori de risc pentru bolile de inimă, poate cauza îngustarea arterelor și pierderea flexibilității acestora, ducând la un risc crescut de infarct miocardic și de accident vascular cerebral.
 

Drojdia de orez roșu (produsul unor fungi, Monascus purpureus, care se dezvoltă pe orezul alb) este folosită în mod frecvent ca remediu natural pentru scăderea valorii colesterolului și pentru a contribui la sănătatea inimii, mai ales că are mai puține efecte adverse decât anumite medicamente.
 

Un mic studiu realizat pe 25 de persoane a arătat că drojdia de orez roșu a redus colesterolul total, în medie, cu până la 15% și a scăzut valoarea colesterolului rău (LDL) cu până la 21% în aproape două luni de tratament.
 

În mod similar cu alte cercetări pe această temă, un studiu cu durata de 8 săptămâni, realizat pe 79 de persoane, a arătat că administrarea unei doze de 600 mg de drojdie de orez roșu, de două ori pe zi, a redus semnificativ valoarea colesterolului rău, în comparație cu grupul de control.

 

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!