Acetyl L-Carnitina

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Acetyl L-Carnitina și L-Carnitina sunt două suplimente distincte, care sunt adesea confundate între ele.

 

Deși sunt similare în structura lor chimică, unele diferențe cheie determină atat mecanisme unice de acțiune cat și beneficii.

L-carnitina este de obicei folosită de sportivi și culturisti ca supliment pentru cresterea rezistentei la efort, pe de altă parte, Acetil L-Carnitina este mai frecvent utilizata ca un rapel cerebral, apreciat pentru efectele sale de îmbunătățire a functiei cognitive.

Să aruncăm o privire mai atentă comparând Acetyl L Carnitina cu L Carnitină pentru a vă ajuta să decideți care este potrivit pentru nevoile dvs.


 
 

Ce este L-Carnitina?

 

L-Carnitina este un nutrient esențial în corpul uman, ajutând multe sisteme diferite să funcționeze corect.

 •  L-Carnitina transportă acizii grași din alimentele pe care le consumi în mitocondrii. Mitocondriile transformă acești acizi grași în ATP, ceea ce duce la o mai bună furnizare de energie pentru întregul corp.
 • L-Carnitina este, de asemenea, un aminoacid care este utilizat ca un element de construcție pentru proteine produse în mod natural în organism.
 • L-Carnitina se foloseste și pentru pierderea in greutate
 • L-Carnitina crește viteza cu care arzi grăsimile, si poate oferi și o creștere semnificativă pe termen scurt a producției de energie, permițându-vă să vă antrenați mai intens si sa dobanditi o rezistenta mai mare la efort.
 • Într-un context medical, L-Carnitina a fost de asemenea folosită pentru afecțiuni ale sângelui și ale vaselor de sange: dureri în piept, atac de cord, colesterol ridicat și alte probleme circulatorii.
 • L-Carnitina mai este recomandata in afecțiuni musculare, care sunt un rezultat direct ale medicatiei pentru  SIDA, infertilitate masculină, sindrom Rett, anorexie, diabet și multe altele.
 • considerată eficientă pentru boala renală în stadiu final si posibil tratament pentru angină pectorala, insuficiență cardiacă congestivă, miocardită și infertilitate masculină.
 • În alte scopuri decât deficiența de L-Carnitină, FDA nu a aprobat L-Carnitina ca medicament pentru a preveni sau trata orice condiții. Cea mai frecventă cauză a nivelului scăzut de L-carnitină este utilizarea anumitor medicamente sau proceduri medicale.

 

Ce este Acetyl L-Carnitina?

 

Acetyl-L-Carnitina este un supliment pe care multe persoane îl utilizează pentru beneficii nootrope. Este utilizat în mod obișnuit pentru cresterea nivelului de energie, precum și pentru a sprijini sănătatea creierului și extinderea vieții. Acetyl-L-Carnitina oferă, de asemenea, unele dintre aceleași avantaje ca L-Carnitina în ceea ce privește pierderea în greutate și antrenamentele sportive de anduranta.

 • Acetyl-L-Carnitina are capacitatea de a îmbunătăți funcțiile creierului în mod semnificativ, deoarece poate traversa membrana protectoare care separă fluxul sanguin de țesutul creierului (barieră sânge-creier). Această capacitate înseamnă că Acetyl L-Carnitina poate stimula metabolismul energetic în celulele creierului dvs., ceea ce duce la o îmbunătățire la aproape toate procesele cognitive.
 • Acetyl-L-Carnitina contribuie la creșterea capacitatii de concentrare și confera claritatea mental
 • Acetyl-L-Carnitina poate curăța toxinele din creier și întărește receptorii și neuronii.
 •  Acetyl L-Carnitina poate curăța unele dintre grăsimile deteriorate care se găsesc în creier, inclusiv Lipofuscin (ceea ce provoacă pete de îmbătrânire) Îndepărtarea lipofuscinei ajută la protejarea creierului de la dezvoltarea bolilor neurologice, cum ar fi Parkinson și Alzheimer.
 • efect pozitiv asupra capacității de memorie, contribuind cu acetat la sintetizarea acetilcolinei.
 • Acetlcolina este un neurotransmițător important atât pentru procesele legate de codificarea memoriei, cât și pentru recuperarea memoriei. Abilitățile de memorie direcțională și memorie verbală se pot îmbunătăți la pacienții mai în vârstă, ca urmare a luării suplimentelor cu Acetyl-L-Carnitina.
 • protejează celulele nervoase din creier în cazul lipsei de oxigen. Acesta este motivul pentru care Acetyl-L-Carnitina este administrat pacienților care au suferit un accident vascular cerebral, deoarece este foarte eficient pentru a combate deteriorarea suplimentară a creierului. În unele cazuri, s-a demonstrat, de asemenea, stimularea recuperării sechelelor în urma unui accident vascular cerebral.
 • Acetil L-Carnitina este foarte recomandat pentru cei cu tulburări neurologice, în special la vârstnici. Redobândirea multor funcții cognitive ale creierului poate ajuta la prevenirea unui alt AVC și la prevenirea agravării bolilor Alzheimer și Parkinson.

Baza de date cu Medicamente Naturale a evaluat Acetil L Carnitina drept posibil tratament pentru boala Alzheimer, deficiența cognitivă legată de vârstă, deficiența cognitivă generală, ischemia cerebrală cronică și neuropatia diabetică. Cercetările actuale despre Acetyl-L-Carnitina sunt destul de promițătoare, cu toate acestea trebuie să se facă mai multe cercetări pentru a înțelege complet toate efectele. În acest moment, FDA nu a aprobat Acetyl-L-Carnitina ca medicament pentru a preveni sau trata  boli degenerative.

 

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!