Citrulina

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

L-citrulina este un aminoacid neesen╚Ťial, care în alimenta╚Ťia noastr─â reprezinta un lucru infim. O putem g─âsi, de exemplu, în pepene. Cu toate acestea, ea joac─â un rol important în multe procese biologice. Interesant este c─â citrulina nu devine direct oxid de azot. Rinichii schimb─â L-citrulina în aminoacidul L-arginin─â, ╚Öi mai târziu, în oxid de azot. L-citrulina este folosit─â ca supliment nutri╚Ťional pentru a cre╚Öte performan╚Ťa sportivilor atât pentru antrenamentele de for╚Ť─â, cât ╚Öi cele cardio.
 Suplimentarea cu L-arginin─â asigur─â o cre╚Ötere radical─â a L-argininei în plasm─â, în timp ce suplimentarea cu L-citrulin─â cre╚Öte concentra╚Ťiile de arginin─â pe o perioad─â mai lung─â de timp

 

Care este diferen╚Ťa dintre L-citrulin─â ╚Öi citrulin─â malat?

Este mai bine s─â utiliza╚Ťi citrulin─â malat sau L-citrulin─â pur─â? Singura diferen╚Ť─â dintre acestea dou─â forme a citrulinei este c─â, malatul de citrulin─â con╚Ťine malat sau acid malic. Asta e tot.

Pe internet exist─â diverse afirma╚Ťii potrivit c─ârora acidul malic ajut─â la absorb╚Ťia mai eficient─â a citrulinei, dar acesta nu este principalul motiv pentru care este administrat în asociere cu citrulina. Împreun─â, acestea reprezint─â o parte important─â a ciclului de acid citric. Ciclonul acidului citric este unul din modurile în care organismul produce energie.

Prin completarea cu citrulin─â malat, realiza╚Ťi extinderea vascular─â (Citrulin) cu generarea de energie (acid malic sub form─â de malat). 

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!