Afiseaza: 1-9 din 9 produse
FiltreL-citrulina este un aminoacid neesenÈ›ial, care în alimentaÈ›ia noastră reprezinta un lucru infim. O putem găsi, de exemplu, în pepene. Cu toate acestea, ea joacă un rol important în multe procese biologice. Interesant este că citrulina nu devine direct oxid de azot. Rinichii schimbă L-citrulina în aminoacidul L-arginină, È™i mai târziu, în oxid de azot. L-citrulina este folosită ca supliment nutriÈ›ional pentru a creÈ™te performanÈ›a sportivilor atât pentru antrenamentele de forță, cât È™i cele cardio.
Suplimentarea cu L-arginină asigură o creÈ™tere radicală a L-argininei în plasmă, în timp ce suplimentarea cu L-citrulină creÈ™te concentraÈ›iile de arginină pe o perioadă mai lungă de timp.
Este mai bine să utilizați citrulină malat sau L-citrulină pură? Singura diferență dintre acestea două forme a citrulinei este că, malatul de citrulină conține malat sau acid malic. Asta e tot.
Pe internet există diverse afirmaÈ›ii potrivit cărora acidul malic ajută la absorbÈ›ia mai eficientă a citrulinei, dar acesta nu este principalul motiv pentru care este administrat în asociere cu citrulina. Împreună, acestea reprezintă o parte importantă a ciclului de acid citric. Ciclonul acidului citric este unul din modurile în care organismul produce energie.
Prin completarea cu citrulină malat, realizați extinderea vasculară (Citrulin) cu generarea de energie (acid malic sub formă de malat).