Colagen

Afiseaza: 1-24 din 24 produse

 Filtre

Suplimente pentru articulații pe bază de colagen - susțin sănătatea articulațiilor și oferă organismului substanțe care induc recuperarea eficientă a articulațiilor și a cartilajului și chiar o îmbunătățire a mobilității generale. Aceste suplimente sunt asemănătoare bomboanelor cu gelatină și au rol în nutriția articulațiilor, în încetinirea procesului de îmbătrânire a oaselor, articulațiilor și cartilajului, susțin creșterea și calitatea părului, înlătură fragilitatea unghiilor și ajută la regenerarea pielii. De remarcat faptul că uzura articulațiilor poate apărea nu numai odată cu înaintarea în vârstă și nu este asociată doar cu lipsa mișcării sau cu o viață sedentară. La fel, sportivii activi și oamenii care lucrează din greu se confruntă adesea cu această problemă, fiind necesar să se asigure o nutriție suficientă pentru articulații.
 

Colagenul este, în general, una dintre proteinele care face parte din organismul nostru, fiind o componentă structurală cheie nu numai a țesuturilor conjunctive. Pentru sistemul musculo-scheletal, cel mai important este aportul de colagen de tip II găsit în cartilaj. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm de colagenul de tip I, care se găsește, de exemplu, în oase, tendoane și ligamente sau colagenul de tip III care se găsește în mușchi. Deficitul de colagen din organism se poate manifesta prin dureri articulare, rigiditatea ligamentelor și tendoanelor, flexibilitate insuficientă sau slăbiciune musculară. Cu toate acestea, aceste efecte negative pot fi prevenite cu un aport suficient de colagen.

 

În majoritatea cazurilor, colagenul provine din țesuturi conjunctive animale, cel mai adesea din bovine sau din fructe de mare care excelează prin absorbția lor excelentă. În ceea ce privește absorbția, putem recomanda, de exemplu, colagenul hidrolizat. Acesta a trecut printr-un proces în care fibrele de colagen au fost descompuse în lanțuri mici de aminoacizi ușor absorbabile.

 

În produsele cu colagen, veți găsi adesea vitamina C, care este esențială pentru procesul de producere a colagenului.

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!