Muira Puama

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Muira Puama este o plant─â specific─â zonelor amazoniene din Brazilia, care a devenit din ce în ce mai cunoscut─â, în ultimii ani, ╚Öi pe t─ârâm european. Este utilizat─â înc─â din vremea triburilor, pentru cre╚Öterea libidoului, fiind denumit─â sugestiv ╚Öi ”Viagra Amazonului”.

Vracii acelor vremuri foloseau scoar╚Ťa arbustului ╚Öi r─âd─âcina în diferite tincturi, creme ╚Öi sucuri pentru revitalizarea la nivelul sistemului nervos, rezolvarea problemelor legate de fertilitate, atât la b─ârba╚Ťi cât ╚Öi la femei, îmbun─ât─â╚Ťirea memoriei ╚Öi tratarea unor afec╚Ťiuni gastrointestinale. Muira Puama era considerat un tonic general extrem de puternic pentru organism, benefic pentru cre╚Öterea rezisten╚Ťei fizice ╚Öi a nivelului de energie.Muira Puama ╚Öi beneficiile asupra s─ân─ât─â╚Ťii


Cercet─âtorii în domeniu înc─â descoper─â noi beneficii ale consumului de Muira Puama, fiind un arbust cu o compozi╚Ťie unic─â, ac╚Ťiunea asupra organismului fiind rapid─â ╚Öi eficient─â. Este probabil unul dintre cele mai cunoscute ingrediente în remediile ╚Öi suplimentele naturale pentru tratarea disfunc╚Ťiilor erectile ╚Öi a libidoului sc─âzut. Are efecte benefice pentru ambele sexe.

Descoper─â mai departe care sunt principalele beneficii ╚Öi propriet─â╚Ťi ale arbustului amazonian:
 
  • Îmbun─ât─â╚Ťirea vie╚Ťii sexuale
Ca remediu natural pentru prevenirea ejacul─ârii premature, rezolvarea disfunc╚Ťiilor erectile sau a problemelor de fertilitate feminin─â este indicat amestecul de Muira Puama ╚Öi Ginkgo Biloba.

În cazul b─ârba╚Ťilor, un anumit compus din Muira Puama are efect de reglare a circula╚Ťiei sângelui de la nivelul penisului, astfel încât, erec╚Ťia s─â fie mai puternic─â ╚Öi mai de lung─â durat─â. De asemenea, sterolii vegetali din con╚Ťinutul extractului de Muira Puama sus╚Ťin secre╚Ťia de testosteron, hormonul masculin responsabil de libido, dorin╚Ť─â, poten╚Ť─â ╚Öi performan╚Ť─â sexual─â. Fiind un tonic natural destul de puternic, pe lâng─â diminuarea simptomelor legate de disfunc╚Ťiile erectile, Muira Puama cre╚Öte rezisten╚Ťa la efort, calmeaz─â sistemul nervos ╚Öi induce o stare de bine în tot corpul.

În cazul femeilor, Muira Puama are rolul de a poten╚Ťa dorin╚Ťa sexual─â ╚Öi capacitatea de a ajunge la orgasm, la fiecare act sexual. Ac╚Ťioneaz─â asemenea oric─ârui tip de afrodiziac, ajutând la poten╚Ťarea performan╚Ťei sexuale ╚Öi la intesificarea actului sexual pentru ambii parteneri.
 
  • Îmbun─ât─â╚Ťirea memoriei
Extractul de Muira Puama este cunoscut pentru efectele benefice pe care le are în prevenirea ╚Öi tratarea bolii Alzheimer ╚Öi a oric─ârei forma de degradare a memoriei. Este recomandat consumul de Muira Puama mai ales persoanelor vârstnice, con╚Ťinutul plantei ajutând la inhibarea enzimelor care descompun acetilcolina din creier.

Astfel, memoria se îmbun─ât─â╚Ťe╚Öte vizibil, la fel ca puterea de concentrare ╚Öi de reac╚Ťie. Extractul de Muira Puama este unul dintre cele mai benefice remedii naturale introduse în tratarea conven╚Ťional─â a bolii Alzheimer.
 
  • Diminuarea stresului ╚Öi a st─ârilor de anxietate/depresie
O stare permanent─â de stres poate duce în timp la efecte negative asupra organismului, de la sl─âbirea sistemului imunitar la cre╚Öterea nivelului de colesterol ╚Öi a glicemiei. Extractul de Muira Puama func╚Ťioneaz─â ca un calmant ╚Öi sedativ asupra sistemulul nervos, prin reducerea tensiunii ╚Öi nervozit─â╚Ťii.
Este ideal pentru cei care se confrunt─â des cu atacuri de panic─â, simptome de anxietate sau depresie. Men╚Ťine sub control nivelul glucozei ╚Öi al colesterolului din sânge, contribuind la o secre╚Ťie normal─â de serotonin─â, hormonul fericirii.
 
  • Reducerea gr─âsimii corporale
Numeroase cercet─âri arat─â efectul incredibil pe care îl are consumul regulat al extractului de Muira Puama. Dup─â 3 luni de tratament cu arbustul minune, s-a observat c─â nivelul colesterolului r─âu din sânge a sc─âzut considerabil, concomitent cu cre╚Öterea nivelului de colesterol bun.
De asemenea, a fost eliminată o bună parte din grăsimi, prin accelerarea metabolismului și creșterea masei musculare.
 
  • Diminuarea durerii menstruale ╚Öi de stomac
O doz─â corect─â de Muira Puama te poate ajuta s─â treci mai bine peste durerile ╚Öi simptomele sup─âr─âtoare ale menstrua╚Ťiei. Nu numai c─â reduce din crampele abdominale, dar reu╚Öe╚Öte s─â diminueze tensiunea din întregul organism, prin inducerea unei st─âri de calm. La fel ac╚Ťioneaz─â ╚Öi în cazul probemelor digestive, prin calmarea durerii ╚Öi reglarea activit─â╚Ťii normale a sistemului.
 
  • Prevenirea c─âderii p─ârului
Extractul de Muira Puama este ideal pentru b─ârba╚Ťii care doresc s─â previn─â c─âderea prematur─â a p─ârului, mai ales cei care ╚Ötiu c─â au o predispozi╚Ťie genetic─â pentru acest ´äć lucru. Efectele sunt la fel de benefice, prin administrare intern─â sau aplicat extern, la r─âd─âcina firului de p─âr.

Compozi╚Ťia arbustului face ca foliculii de p─âr s─â devin─â mai rezisten╚Ťi ╚Öi s─â stimuleze apari╚Ťia de fire noi de p─âr. Un remediu bun pentru femeile care î╚Öi vopsesc p─ârul în mod regulat ╚Öi au început s─â observe o c─âdere mai accentuat─â a p─ârului, din cauza ac╚Ťiunii nocive a chimicalelor.

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!