Muira Puama

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre
Muira Puama este o plantă specifică zonelor amazoniene din Brazilia, care a devenit din ce în ce mai cunoscută, în ultimii ani, și pe tărâm european. Este utilizată încă din vremea triburilor, pentru creșterea libidoului, fiind denumită sugestiv și ”Viagra Amazonului”.

Vracii acelor vremuri foloseau scoarța arbustului și rădăcina în diferite tincturi, creme și sucuri pentru revitalizarea la nivelul sistemului nervos, rezolvarea problemelor legate de fertilitate, atât la bărbați cât și la femei, îmbunătățirea memoriei și tratarea unor afecțiuni gastrointestinale. Muira Puama era considerat un tonic general extrem de puternic pentru organism, benefic pentru creșterea rezistenței fizice și a nivelului de energie.Muira Puama și beneficiile asupra sănătății


Cercetătorii în domeniu încă descoperă noi beneficii ale consumului de Muira Puama, fiind un arbust cu o compoziție unică, acțiunea asupra organismului fiind rapidă și eficientă. Este probabil unul dintre cele mai cunoscute ingrediente în remediile și suplimentele naturale pentru tratarea disfuncțiilor erectile și a libidoului scăzut. Are efecte benefice pentru ambele sexe.

Descoperă mai departe care sunt principalele beneficii și proprietăți ale arbustului amazonian:
 
  • Îmbunătățirea vieții sexuale
Ca remediu natural pentru prevenirea ejaculării premature, rezolvarea disfuncțiilor erectile sau a problemelor de fertilitate feminină este indicat amestecul de Muira Puama și Ginkgo Biloba.

În cazul bărbaților, un anumit compus din Muira Puama are efect de reglare a circulației sângelui de la nivelul penisului, astfel încât, erecția să fie mai puternică și mai de lungă durată. De asemenea, sterolii vegetali din conținutul extractului de Muira Puama susțin secreția de testosteron, hormonul masculin responsabil de libido, dorință, potență și performanță sexuală. Fiind un tonic natural destul de puternic, pe lângă diminuarea simptomelor legate de disfuncțiile erectile, Muira Puama crește rezistența la efort, calmează sistemul nervos și induce o stare de bine în tot corpul.

În cazul femeilor, Muira Puama are rolul de a potența dorința sexuală și capacitatea de a ajunge la orgasm, la fiecare act sexual. Acționează asemenea oricărui tip de afrodiziac, ajutând la potențarea performanței sexuale și la intesificarea actului sexual pentru ambii parteneri.
 
  • Îmbunătățirea memoriei
Extractul de Muira Puama este cunoscut pentru efectele benefice pe care le are în prevenirea și tratarea bolii Alzheimer și a oricărei forma de degradare a memoriei. Este recomandat consumul de Muira Puama mai ales persoanelor vârstnice, conținutul plantei ajutând la inhibarea enzimelor care descompun acetilcolina din creier.

Astfel, memoria se îmbunătățește vizibil, la fel ca puterea de concentrare și de reacție. Extractul de Muira Puama este unul dintre cele mai benefice remedii naturale introduse în tratarea convențională a bolii Alzheimer.
 
  • Diminuarea stresului și a stărilor de anxietate/depresie
O stare permanentă de stres poate duce în timp la efecte negative asupra organismului, de la slăbirea sistemului imunitar la creșterea nivelului de colesterol și a glicemiei. Extractul de Muira Puama funcționează ca un calmant și sedativ asupra sistemulul nervos, prin reducerea tensiunii și nervozității.
Este ideal pentru cei care se confruntă des cu atacuri de panică, simptome de anxietate sau depresie. Menține sub control nivelul glucozei și al colesterolului din sânge, contribuind la o secreție normală de serotonină, hormonul fericirii.
 
  • Reducerea grăsimii corporale
Numeroase cercetări arată efectul incredibil pe care îl are consumul regulat al extractului de Muira Puama. După 3 luni de tratament cu arbustul minune, s-a observat că nivelul colesterolului rău din sânge a scăzut considerabil, concomitent cu creșterea nivelului de colesterol bun.
De asemenea, a fost eliminată o bună parte din grăsimi, prin accelerarea metabolismului și creșterea masei musculare.
 
  • Diminuarea durerii menstruale și de stomac
O doză corectă de Muira Puama te poate ajuta să treci mai bine peste durerile și simptomele supărătoare ale menstruației. Nu numai că reduce din crampele abdominale, dar reușește să diminueze tensiunea din întregul organism, prin inducerea unei stări de calm. La fel acționează și în cazul probemelor digestive, prin calmarea durerii și reglarea activității normale a sistemului.
 
  • Prevenirea căderii părului
Extractul de Muira Puama este ideal pentru bărbații care doresc să prevină căderea prematură a părului, mai ales cei care știu că au o predispoziție genetică pentru acest  lucru. Efectele sunt la fel de benefice, prin administrare internă sau aplicat extern, la rădăcina firului de păr.

Compoziția arbustului face ca foliculii de păr să devină mai rezistenți și să stimuleze apariția de fire noi de păr. Un remediu bun pentru femeile care își vopsesc părul în mod regulat și au început să observe o cădere mai accentuată a părului, din cauza acțiunii nocive a chimicalelor.

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!