Piperin (Bioperine)

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

BioPerine este un extract purificat și standardizat de piper negru (Piper nigrum) care conține cel puțin 95% piperină. Piperina este alcaloidul principal responsabil pentru aroma picantă a piperului negru și este cunoscută pentru capacitatea sa de a îmbunătăți biodisponibilitatea și absorbția anumitor substanțe în organism.
 

Principala caracteristică a BioPerine este capacitatea sa de a crește nivelul de absorbție a nutrienților în organism. Acest lucru este deosebit de important pentru compuși cu biodisponibilitate scăzută, cum ar fi curcumina din turmeric. BioPerine acționează prin inhibarea metabolismului hepatic și intestinal, ceea ce poate reduce rapid descompunerea și eliminarea anumitor substanțe din organism. Prin încetinirea acestui proces, permite organismului să absoarbă o cantitate mai mare din substanța activă.
 

Această caracteristică face ca BioPerine să fie adesea inclus în formulările de suplimente alimentare, pentru a spori eficacitatea altor ingrediente. De exemplu, în cazul suplimentelor cu curcumină, adăugarea de BioPerine poate crește semnificativ absorbția curcuminei, ceea ce conduce la efecte terapeutice mai pronunțate.
 

În plus, studiile sugerează că piperina poate avea și propriile beneficii pentru sănătate, inclusiv proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Totuși, principalul său rol în suplimentele alimentare rămâne acela de a îmbunătăți absorbția și eficacitatea altor ingrediente active.

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!