Magneziu

Afiseaza: 1-22 din 22 produse

 Filtre
Magnesium Citrate 200mg, Now Foods, 100 tablete
-18%
Now Foods

Magnesium Citrate 200mg, Now Foods, 100 tablete

73,15RON de la 59,99 RON
TVA inclus
(1) Review

Rolul biologic şi structural al Mg a fost pentru prima dată cunoscut datorită proprietăţilor lui farmacologice. Magneziu este unul dintre cele mai abundente elemente metalice din interiorul celulei, unde cantitatea sa este depăşită numai de potasiu. Sărurile naturale de Mg2+, cunoscute că „epsom salts” (MgSO4), au fost folosite încă din antichitate că purgative osmotice. Mai târziu s-a observat că injecţiile cu săruri de magneziu au o acţiune favorabilă asupra musculaturii scheletice.
 

Magneziul este unul dintre cei mai importanţi ioni bivalenţi care ajută la menţinerea sănătăţii dinţilor şi stimulează transformarea osului imatur (amorf) într-un os matur şi cristalin. Acesta este de asemenea cunoscut pentru prevenirea fracturilor osoase datorită creşterii elasticităţii oaselor.


Magneziul este un element esenţial în toate procesele metabolice majore: sinteza ADN şi ARN; sinteza proteinelor; transmiterea impulsului nervos; contracţia musculară; transportul membranar; diviziunea celulară; fosforilarea oxidativă şi fotosinteza. În plus, Mg este o componentă structurală a multor macromolecule şi un constituent al centrului catalitic activ al enzimelor.

Categorii Produse

Suport clienti Luni - Vineri: 12:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!