Calcium D-Glucarate

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Calciul D-Glucarat este un nutrient relativ obișnuit găsit în multe fructe și legume precum: grapefruit, mere, portocale, broccoli, spanac și varză de Bruxelles. Este, de asemenea, produs în mod natural în cantități foarte mici de către organismul uman. Această substanță ajută la eliminarea toxinelor în special cele carcinogene. Deoarece organismul nu îl poate produce decât în cantități mici acesta se poate suplimenta  pe cale orală. Calciu D-Glucarat inhibă beta-glucuronidaza, o enzimă produsă de microflora din colon și care este implictată în Faza a-II-a de detoxifiere a ficatului.   
 

Calciu D-Glucarate micșorează nivelul de glucuronidază și prin aceasta permite organismului să elimine carcinogenii (substanțe chimice care cauzează cancer). Eliminarea carcinogenilor se face, în special prin fecale, prin urmare este nevoie de un colon curat în vederea tranzitării rapide a toxinelor carcinogene și eliminarea rapidă prin fecale.
 

Prezența în exces a beta-glucuronidazei este legată direct de riscurile mărite pentru apariția cancerelor precum cel de colon, sân, prostată, plămân, etc. Un alt efect benefic al suplimentării cu Calciu D-Glucarat este reglarea metabolismului estrogenului (în special la femei) și reducerea nivelului de lipide. 
 

Cercetătorii consideră că acest nutrient ajută organismul în eliminarea multor substanțe nocive și ajută la scăderea nivelului anormal ridicat de hoorrmoni steroizi incluzând estrogenul, t3st0steronul și progesteronul. Ambele efecte pot ajuta la protejarea împotriva dezvoltării anumitor tumori.
 

Acest nutrient este în prezent obiectul a numeroase studii clinice și se dovedește a avea un mare potențial pentru abordarea diferitelor probleme de sănătate.
 

Oamenii de știință au descoperit că oferă suport superior imunitar printr-un mecanism diferit de antioxidanți precum vitamina C, carotenoide și acid folic. Acești antioxidanți vitaminici funcționează prin neutralizarea toxinelor din organism. Cu toate acestea, existăși alte mecanisme prin care corpul uman se poate detoxifia, cum ar fi conjugarea și glucuronidarea.


Conjugarea și Glucuronidarea sunt procese de detoxifiere care apar atunci când toxinele, carcinogenii și hoorrmonii utilizați sunt combinați și legați de substanțele solubile în apă, în ficat, făcându-le astfel mai ușor de îndepărtat din organism. D-glucaratul a demonstrat că susține acest proces vital prin inhibarea unei enzime numite beta-glucuronidază care poate rupe legăturile dintre toxine și hoorrmonii utilizați și le permite să fie recirculată în sânge, mai degrabă decât excretată.

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!