Gheara Pisicii (Cat's Claw)

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre
Cat’s Claw (Uncaria Tomentosa), cunoscuta si drept Gheara Matei, Una de Gato, este o liana care poate fi gasita in bazinul amazonian si in padurile tropicale din America Centrala si de Sud. Denumirea provine de la spinii sai incovoiati, asemanatori cu unghiile de pisica. Poate atinge o lungime de pana la 30 m si se foloseste de spini pentru a se prinde de alte plante. A fost folosita de vracii peruvieni inca de acum 2000 de ani pentru proprietatile ei terapeutice, iar din anul 1974 a fost introdusa si in cultura parafarmaceutica occidentala de catre omul de stiinta Klaus Keplinger, care a intreprins si primele studii pe aceasta planta. Principiile active se extrag in special din scoarta plantei.
 

MECANISM DE ACTIUNE

Extractul de Gheara Matei ofera urmatoarele componente bioactive: alcaloizi oxindolici, fitosteroli, triterpene, proantocianuri, taninuri. Acestea asigura proprietati antioxidante, antiinflamatorii, antiinfectioase si imunostimulatoare produselor care contin extractul de Cat’s Claw.


DIRECTII

  • Antiinflamator: administrarea de produse pe baza de Cat’s Claw in osteoartrita si artrita reumatoida, pe o perioada de pana la 24 de saptamani, a evidentiat reducerea durerii si recapatarea mobilitatii. Efectele sunt mai puternice daca se administreaza impreuna cu tratamentul alopat sau cu glucozamina sulfat.
  • Antitumoral: studii in vitro si pe animale au evidentiat un efect de protectie a celulelor epidermice impotriva degradarii provocate de radiatiile solare. Studii experimentale au demonstrat ca extractul de Gheara Matei reduce proliferarea (inmultirea si dezvoltarea) celulelor cu potential tumoral.
  • Antiinfectios: alcaloizii din extractul de Cat’s Claw au prezentat actiune antiinfectioasa pe mai multe tulpini virale, printre care si Streptococcus Aureus, Streptococcus mutans, rinovirus, virusul Dengue. Rezultatele au fost obtinute in urma studiilor in vitro, urmand sa fie demarate si studiile clinice.
  • Imunostimulare: Datorita efectelor antiinfectioase si antioxidante expuse, Gheara Matei este un bun candidat in schemele de imunostimulare.

 

 

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!