DIM

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Ce este Diindolimetanul?


Diindolimetanul, cunoscut ca și DIM este o puternică chimicală pe bază de plante (fitochimicală) ce se poate găsi adesea în legumele crucifere. DIM lucrează la crearea unui echilibru sănătos dintre testosteronul și estrogenul din corp.
 

DIM acționează ca un inhibator de aromatază. Inhibatorii de aromatază blochează enzimele aromataze, ce transformă androgenii în estrogen. Astfel, se limitează nivelul de estrogen pentru a se stimula creșterea numărului receptorilor hormonali pozitivi la cancerul mamar.
 

Multe studii științifice au fost făcute pentru a se înțelege efectul alimentelor ce conțin DIM în tratarea cancerului mamar.


 

Avantajele adăugării Diindolimetanului în rutina zilnică


Chit că sunteți de gen barbat sau femeie, consumul zilnic de DIM poate avea efecte avantajoase asupra stării generale de bine. Cu toate că estrogenul și testosteronul sunt considerate în general specifice genului, sunt prezente și în cazul femeilor, și în cazul bărbaților.
 

În afară de creșterea riscului de cancer, dereglările hormonale pot determina starea de sănătate din multe puncte de vedere.
 

Femeile ce se află în faza de  menopauză sau pre-menopauză pot beneficia din echilibrarea hormonală. Veți observa o scădere a simptomelor asociate cu menopauza precum bufeurile, transpirațiile nocturne, iritabilitatea și multe altele.
 

Bărbații ce se află la începutul cele-i dea doua etape a vieții tind să aibă un nivel mai crescut de estrogen față de atunci când erau mai tineri. Excesul de estrogen în cazul bărbaților poate cauza simptome precum disfuncția erectilă, problemele de fertilitate și chiar și probleme cardiovasculare.
 

DIM poate ajuta oamenii de orice vârstă pentru a-și reface nivelul normal de estrogen. Beneficiile folosirii suplimentelor DIM în mod regulat includ reducerea acneei, îmbunătățirea stării psihice și creșterea nivelului de energie.

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!