DIM

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Ce este Diindolimetanul?


Diindolimetanul, cunoscut ca ╚Öi DIM este o puternic─â chimical─â pe baz─â de plante (fitochimical─â) ce se poate g─âsi adesea în legumele crucifere. DIM lucreaz─â la crearea unui echilibru s─ân─âtos dintre testosteronul ╚Öi estrogenul din corp.
 

DIM ac╚Ťioneaz─â ca un inhibator de aromataz─â. Inhibatorii de aromataz─â blocheaz─â enzimele aromataze, ce transform─â androgenii în estrogen. Astfel, se limiteaz─â nivelul de estrogen pentru a se stimula cre╚Öterea num─ârului receptorilor hormonali pozitivi la cancerul mamar.
 

Multe studii ╚Ötiin╚Ťifice au fost f─âcute pentru a se în╚Ťelege efectul alimentelor ce con╚Ťin DIM în tratarea cancerului mamar.


 

Avantajele ad─âug─ârii Diindolimetanului în rutina zilnic─â


Chit c─â sunte╚Ťi de gen barbat sau femeie, consumul zilnic de DIM poate avea efecte avantajoase asupra st─ârii generale de bine. Cu toate c─â estrogenul ╚Öi testosteronul sunt considerate în general specifice genului, sunt prezente ╚Öi în cazul femeilor, ╚Öi în cazul b─ârba╚Ťilor.
 

În afar─â de cre╚Öterea riscului de cancer, deregl─ârile hormonale pot determina starea de s─ân─âtate din multe puncte de vedere.
 

Femeile ce se afl─â în faza de  menopauz─â sau pre-menopauz─â pot beneficia din echilibrarea hormonal─â. Ve╚Ťi observa o sc─âdere a simptomelor asociate cu menopauza precum bufeurile, transpira╚Ťiile nocturne, iritabilitatea ╚Öi multe altele.
 

B─ârba╚Ťii ce se afl─â la începutul cele-i dea doua etape a vie╚Ťii tind s─â aib─â un nivel mai crescut de estrogen fa╚Ť─â de atunci când erau mai tineri. Excesul de estrogen în cazul b─ârba╚Ťilor poate cauza simptome precum disfunc╚Ťia erectil─â, problemele de fertilitate ╚Öi chiar ╚Öi probleme cardiovasculare.
 

DIM poate ajuta oamenii de orice vârst─â pentru a-╚Öi reface nivelul normal de estrogen. Beneficiile folosirii suplimentelor DIM în mod regulat includ reducerea acneei, îmbun─ât─â╚Ťirea st─ârii psihice ╚Öi cre╚Öterea nivelului de energie.

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!