Cascara Sagrada

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Cascara Sagrada are un efect ușor laxativ datorită crușinului Rhamnus purshiana, îmbunătățește tonusul muscular și peristaltismului intestinal, asigură un scaun regulat.



RHAMNUS PURSHIANA
Scoarța de crușin Pursh conține substanțe prețioase pentru sănătate – antrachinone, în plus – substanțe utile volatile și taninuri, vitaminele А, grupa В, С, PP, minerale (calciu, potasiu, fier, fosfor, seleniu, sodiu, magneziu).

ANTRACHINONELE
Asigură efectul laxativ treptat, care se manifestă în termen de 8–12 ore de la administrarea crușinului. Pătrunzând în organism, aceste substanțe trec prin intestinul subțire și ajung în intestinul gros, unde încep să acționeze activ. Stimulând pereții intestinului gros, antrachinonele încep să crească tonusul muscular și peristaltismul acestuia. Comparativ cu alte plante cu efect laxativ similar – fânul, rubarba, aloe – crușinul curăță ”delicat” intestinul, nu afectează mucoasele acestuia, nu produce iritații și dureri în tractul gastro-intestinal. Datorită antrachinonelor, aceasta contribuie la o defecare ușoară și nedureroasă, normalizează scaunul. De aceea, crușinul se recomandă în primul rând persoanelor vârstnice – o dată cu vârsta, organismul nu-și mai îndeplinește funcțiile așa cum trebuie, ceea ce duce la apariția tulburărilor de motilitate și peristaltism ale intestinului. 
De asemenea, antrachinonele sunt eficiente împotriva bacililor E.coli, enterococilor, care distrug mucoasele, împiedică funcționarea tractului gastro-intestinal și provoacă diverse intoxicații, menținând totodată flora intestinală sănătoasă. Un alt avantaj al crușinului Pursh constă în faptul că acesta nu elimină din organism multe vitamine și minerale, așa cum fac alte laxative. Taninurile din crușin protejează mucoasele intestinale împotriva distrugerilor și împiedică dezvoltarea inflamațiilor în tractul gastro-intestinal. Împreună cu uleiurile esențiale aceste substanțe previn fermentația din intestin, contribuie la funcționarea mai bună a bilei, crescând eliminarea colesterolului din bilă, ajută ficatul în activitatea de detoxifiere a organismului.

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!