Siliciu

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Suplimentele cu siliciu sunt produse destinate sănătății care conțin siliciu, un mineral esențial pentru organismul uman. Siliciul joacă un rol important în mai multe procese fiziologice, inclusiv în menținerea sănătății oaselor, părului, unghiilor și pielii. Deși siliciul este prezent în multe alimente și este consumat în mod obișnuit prin dietă, suplimentele sunt folosite adesea pentru a asigura un aport suficient sau pentru a sprijini anumite condiții de sănătate.


 

Beneficiile suplimentelor cu siliciu includ:
 

  1. Întărirea Oaselor: Siliciul contribuie la formarea și menținerea densității osoase, fiind util în prevenirea osteoporozei și în menținerea sănătății oaselor.

  2. Sănătatea Pielii, Părului și Unghiilor: Este cunoscut pentru rolul său în menținerea sănătății și rezistenței părului și unghiilor, precum și în susținerea elasticității și fermității pielii.

  3. Funcția Imună: Siliciul poate sprijini sistemul imunitar, ajutând la protejarea organismului împotriva infecțiilor și bolilor.

  4. Sănătatea Articulațiilor: Poate contribui la sănătatea articulațiilor și a țesutului conjunctiv, fiind util în gestionarea afecțiunilor precum artrita.

  5. Procesul de Detoxifiere: Siliciul poate ajuta la detoxifierea organismului prin eliminarea metalelor grele și a altor toxine.

 

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!