Andrographis

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Andrographis este o plantă cu gust amar, folosită mai ales pentru susținerea sistemului imunitar, dar care este cunoscută în sistemul medical Ayurvedic și în medicina tradițională chineză de mii de ani. Referitor la ea au fost derulate peste 800 de studii începând cu anii 1950, atât în Orient, cât și în Occident, pentru a se vedea care sunt utilizările sale pentru sănătate în lumea modernă. Este o plantă originară în India, Sri Lanka și alte zone din sud-estul Asiei. Crescând în zona tropicală și în cea subtropicală, este folosită uneori ca plantă ornamentală datorită frunzelor sale verzi, înguste și a florilor delicate, alb-roz.

Probabil că ai auzit de Andrographis sub numele de Echinaceea indiană, de Fan Talai Jone, de Chuan Xin Lian, Chiretta și Kalmegh. Indiferent de ce nume ar avea, oferă beneficii atât când este folosită singură, cât și în combinație cu alte plante.


 
 

Frunzele, tulpinile și rădăcinile conțin compuși bioactivi naturali, numiți diterpene, flavonoizi, xanthone, noriridoide și alți compuși, despre care s-a arătat că ajută la răspunsuri inflamatorii sănătoase pentru că au proprietăți antioxidante, pentru că au grijă de sănătatea aparatului digestiv, de sistemul imunitar și de sănătatea inimii. Iată câteva beneficii ale Andrographis:
 

  • Sursă de antioxidanți și de fitochimicale

Antioxidanții puternici din Andrographis pot asigura protecția organismului împotriva radicalilor liberi și pentru susținerea sănătății în ansamblul ei. Studiile care au fost realizate au arătat abilitatea lor de a ajuta în detoxifierea ficatului, a rinichilor, a inimii, a plămânilor și a splinei. În plus, despre fitochimicalele din frunze, numite andrographolide, isoandrographolide,7-O-methylwogonin și skullcapflavone-1 s-a spus că pot media un răspuns inflamator sănătos.
 

  • Susținere pentru sistemul imunitar și pentru cel respirator

Andrographis stimulează sănătatea și susține potențialul imunității naturale a organismului. Contribuie la fortificarea sistemului natural de apărare împotriva oricăror potențiale virusuri sezoniere sau aeriene, dăruindu-i organismului confort și vitalitate. De asemenea, ajută la susținerea funcționării aparatului respirator și promovează o respirație normală. Din acest motiv, este un remediu apreciat pentru reglarea activității sistemului imunitar.
 

  • Sănătatea aparatului digestiv

Frunzele de Andrographis susțin sănătatea gastrointestinală, iar rădăcinile au proprietăți benefice pentru stomac, ceea ce ajută la o digestie sănătoasă. În calitate de tonic digestiv, această plantă nu numai că va ajuta la calmarea întregului tract gastrointestinal, dar ajută și corpul să absoarbă nutrienții. În același timp, susține sănătatea intestinului subțire și a celui gros, promovând sănătatea microbiomului intestinal.
 

  • Susținerea organelor

Andrographis este un aliat pentru toate organele corpului. Ajută la susținerea sănătății inimii, a ficatului, a vezicii biliare și a multor alte organe. Planta acționează pentru a susține funcționarea normală a organelor și contribuie la reglarea tensiunii arteriale, la detoxifiere, la echilibrarea balanței hormonale și la menținerea nivelului normal al zahărului din sânge. Toate organele din corp sunt conectate, iar când ai grijă de fiecare dintre ele sau, mai bine, când ai grijă de mai multe în același timp, îți vei ajuta organismul să funcționeze corespunzător și te vei menține în formă.

 

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!