­čÜÜ | TRANSPORT NATIONAL DE LA 9.9 RON*

Coada de Curcan Ciuperca

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Ciuperca coad─â de curcan a fost folosit─â înc─â din secolul al XV-lea în timpul dinastiei Ming din China. Japonezii au fost con╚Ötien╚Ťi de beneficiile acestei ciuperci pline de energie, cercet─âtorii observând beneficiile sale pentru s─ân─âtate, în special în stimularea sistemului imunitar. De fapt, imaginea asem─ân─âtoare unui nor simbolizeaz─â „longevitatea ╚Öi s─ân─âtatea, acordul spiritual ╚Öi infinitul” fa╚Ť─â de aceste culturi asiatice.

 

Ce este ciuperca coada de curcan?


Ciuperca coad─â de curcan (sau „ciuperc─â de nor”) provine din familia Trametes versicolor. Este una dintre cele 100 de specii de ciuperci care au fost cercetate pentru propriet─â╚Ťile lor medicinale. 

Ciuperca de coad─â de curcan cre╚Öte pe bu╚Öteni mor╚Ťi în mediul împ─âdurit din întreaga lume ╚Öi î╚Öi ia numele din inelele maro ╚Öi cafeniu care arat─â ca penele cozii unui curcan.
Ciuperca coad─â de curcan este cel mai bine cunoscut─â pentru stimularea func╚Ťiei imune ╚Öi reducerea inflama╚Ťiei. Are o lung─â istorie de utilizare în Asia în rândul practicienilor de medicin─â tradi╚Ťional─â chinez─â, care au folosit-o pentru a promova s─ân─âtatea general─â, puterea ╚Öi longevitatea.
 

 

Ciuperca coad─â de curcan Beneficii

 

 

  • 1. Previne ╚Öi trateaz─â r─âceala obi╚Önuit─â ╚Öi gripa
Ciuperca coad─â de curcan este cunoscut─â de mult timp pentru a evita orice infec╚Ťie, inclusiv cele asociate cu r─âceala obi╚Önuit─â sau gripa. V─â ajut─â sistemul imunitar s─â devin─â mai rezistent împotriva germenilor care cauzeaz─â probleme. Când se apropie sezonul gripal, poate dori╚Ťi s─â include╚Ťi coada de curcan ca supliment în rutina dvs. dietetic─â.
S-a demonstrat c─â ciuperca coad─â de curcan moduleaz─â sistemul imunitar, ajutând la combaterea infec╚Ťiilor ╚Öi bolilor.
 
  • 2. Poate oferi asisten╚Ť─â pacien╚Ťilor cu chimioterapie
Ciupercile coad─â de curcan pot ajuta pacien╚Ťii cu cancer care trec prin chimioterapie. Administra╚Ťia SUA pentru Alimente ╚Öi Medicamente (FDA) a efectuat studii clinice pentru ca un extract de coad─â de curcan s─â fie consumat de pacien╚Ťii cu cancer de prostat─â avansat ╚Öi care suport─â chimioterapia conven╚Ťional─â, precum ╚Öi testarea cât de bine ajut─â femeile cu cancer de sân în combina╚Ťie cu un vaccin tratament în speran╚Ťa unei forme noi ╚Öi mai bune de terapie împotriva cancerului.

În cele din urm─â, deoarece chimioterapia suprim─â sistemul imunitar, speran╚Ťa este c─â aceste ciuperci sus╚Ťin sistemul imunitar pentru a rezolva mai bine sl─âbiciunea pe care tratamentul o provoac─â adesea. Un sistem imunitar mai puternic poate ajuta la combaterea celulelor canceroase mortale, f─âcând din ciupercile cozii de curcan un poten╚Ťial aliment puternic pentru combaterea cancerului.
 
  • 3. Poate ajuta la combaterea cancerului
De mai bine de 30 de ani, ciupercile medicinale au fost folosite ca adjuvan╚Ťi la tratamentele standard împotriva cancerului în Japonia ╚Öi China. Acestea sunt utilizate pentru diferite tipuri de cancer, inclusiv cancerul pulmonar, cancerul de sân, cancerul gastric ╚Öi cancerul colorectal. Sunt necesare mai multe cercet─âri pentru a în╚Ťelege adev─âratele beneficii ale ciupercilor coad─â de curcan pentru cancer, dar exist─â dovezi c─â ar putea ajuta la îmbun─ât─â╚Ťirea semnificativ─â a supravie╚Ťuirii, potrivit unei revizuiri f─âcute de Institutul Na╚Ťional al Cancerului.

PSK, cel mai cunoscut compus activ g─âsit în ciupercile coad─â de curcan, a fost studiat la pacien╚Ťii cu mai multe tipuri de cancer ╚Öi a fost utilizat în siguran╚Ť─â pentru cancer în Japonia, cu pu╚Ťine efecte secundare raportate. Studiile arat─â c─â PSK ajut─â la repararea deterior─ârii celulelor imune cauzate de chimioterapie ╚Öi la înt─ârirea sistemului imunitar.

Când s-au efectuat ╚Öase studii clinice randomizate la pacien╚Ťi cu cancer pulmonar, cercet─âtorii au descoperit c─â pacien╚Ťii c─ârora li se administreaz─â PSK s-au îmbun─ât─â╚Ťit într-unul sau mai multe moduri, inclusiv greutatea corporal─â, bun─âstarea, func╚Ťia imun─â, simptomele legate de tumor─â ╚Öi supravie╚Ťuirea mai lung─â.

Un studiu publicat în Global Advances in Health and Medicine a  dezv─âluit c─â o femeie în vârst─â de 83 de ani, care a fost diagnosticat─â cu cancer de sân inflamator metastazat avansat, a dus o via╚Ť─â f─âr─â boli dup─â ce a folosit ciuperci coad─â de curcan. De╚Öi a continuat utilizarea chimioterapiei, a consumat în acela╚Öi timp capsule de ciuperci coad─â de curcan.

Oamenii de ╚Ötiin╚Ť─â cred c─â r─âspunsul imun al acestor ciuperci a stimulat sistemul imunitar al femeii, ceea ce a sporit eficacitatea chimioterapiei. Acest lucru este în concordan╚Ť─â cu cercet─ârile care sus╚Ťin c─â ciupercile medicinale care lupt─â împotriva bolilor, cum ar fi coada de curcan, precum ╚Öi maitake , reishi ╚Öi Agaricus blazei,  pot fi tratamente naturale de îmbun─ât─â╚Ťire a imunit─â╚Ťii ╚Öi anticancer.
 
  • 4. Ajut─â la tratarea virusului papiloma uman
Ciupercile, în special ciupercile coada de curcan, pot ajuta la vindecarea infec╚Ťiilor, cum ar fi o tulpin─â oral─â a papilomavirusului uman ( HPV ). Potrivit unui studiu realizat pe 61 de pacien╚Ťi cu  boal─â a gingiilor care au fost  testa╚Ťi pozitiv pentru HPV oral, 88 % din cei 41 de pacien╚Ťi care au primit atât coad─â de curcan cât ╚Öi ciuperci reishi au prezentat rezultate pozitive dup─â doar dou─â luni de tratament. HPV în gur─â poate duce uneori la cancerul orofaringian al gurii.
 
  • 5. Ajut─â la digestie
Miceliul din ciuperc─â este ceea ce v─â poate ajuta s─â ave╚Ťi un proces de digestie mai lin atunci când consuma╚Ťi ciuperci coad─â de curcan. Ciuperca con╚Ťine prebiotice perfecte care ajut─â microbiomul. Acest lucru înseamn─â c─â poate ajuta la cre╚Öterea bacteriilor bune din organism, inclusiv acidophilus ╚Öi bifidobacterium, care este benefic pentru oricine sufer─â de sindromul intestinului cu scurgeri. Aceast─â digestie mai bun─â te poate ajuta chiar s─â ╚Öi sl─âbe╚Öti.
 
  • 6. Poate ajuta pacien╚Ťii cu HIV / SIDA
Studiile arat─â c─â utilizarea ciupercilor coad─â de curcan, în combina╚Ťie cu alte ciuperci s─âlbatice medicinale din Africa de Est, poate fi util─â în tratarea pacien╚Ťilor cu sarcom Kaposi , un cancer de piele care afecteaz─â adesea pe cei cu HIV / SIDA.
Coada de curcan are propriet─â╚Ťi antibacteriene ╚Öi antioxidante; prin urmare, un extract din ciuperca coada de curcan poate fi de ajutor. Acest extract, numit PSP, a fost studiat in vitro, observându-l ca un agent antiviral care poate preveni replicarea virusului HIV.

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!