Coada de Curcan Ciuperca

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Ciuperca coadă de curcan a fost folosită încă din secolul al XV-lea în timpul dinastiei Ming din China. Japonezii au fost conștienți de beneficiile acestei ciuperci pline de energie, cercetătorii observând beneficiile sale pentru sănătate, în special în stimularea sistemului imunitar. De fapt, imaginea asemănătoare unui nor simbolizează „longevitatea și sănătatea, acordul spiritual și infinitul” față de aceste culturi asiatice.

 

Ce este ciuperca coada de curcan?


Ciuperca coadă de curcan (sau „ciupercă de nor”) provine din familia Trametes versicolor. Este una dintre cele 100 de specii de ciuperci care au fost cercetate pentru proprietățile lor medicinale. 

Ciuperca de coadă de curcan crește pe bușteni morți în mediul împădurit din întreaga lume și își ia numele din inelele maro și cafeniu care arată ca penele cozii unui curcan.
Ciuperca coadă de curcan este cel mai bine cunoscută pentru stimularea funcției imune și reducerea inflamației. Are o lungă istorie de utilizare în Asia în rândul practicienilor de medicină tradițională chineză, care au folosit-o pentru a promova sănătatea generală, puterea și longevitatea.
 

 

Ciuperca coadă de curcan Beneficii

 

 

  • 1. Previne și tratează răceala obișnuită și gripa
Ciuperca coadă de curcan este cunoscută de mult timp pentru a evita orice infecție, inclusiv cele asociate cu răceala obișnuită sau gripa. Vă ajută sistemul imunitar să devină mai rezistent împotriva germenilor care cauzează probleme. Când se apropie sezonul gripal, poate doriți să includeți coada de curcan ca supliment în rutina dvs. dietetică.
S-a demonstrat că ciuperca coadă de curcan modulează sistemul imunitar, ajutând la combaterea infecțiilor și bolilor.
 
  • 2. Poate oferi asistență pacienților cu chimioterapie
Ciupercile coadă de curcan pot ajuta pacienții cu cancer care trec prin chimioterapie. Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) a efectuat studii clinice pentru ca un extract de coadă de curcan să fie consumat de pacienții cu cancer de prostată avansat și care suportă chimioterapia convențională, precum și testarea cât de bine ajută femeile cu cancer de sân în combinație cu un vaccin tratament în speranța unei forme noi și mai bune de terapie împotriva cancerului.

În cele din urmă, deoarece chimioterapia suprimă sistemul imunitar, speranța este că aceste ciuperci susțin sistemul imunitar pentru a rezolva mai bine slăbiciunea pe care tratamentul o provoacă adesea. Un sistem imunitar mai puternic poate ajuta la combaterea celulelor canceroase mortale, făcând din ciupercile cozii de curcan un potențial aliment puternic pentru combaterea cancerului.
 
  • 3. Poate ajuta la combaterea cancerului
De mai bine de 30 de ani, ciupercile medicinale au fost folosite ca adjuvanți la tratamentele standard împotriva cancerului în Japonia și China. Acestea sunt utilizate pentru diferite tipuri de cancer, inclusiv cancerul pulmonar, cancerul de sân, cancerul gastric și cancerul colorectal. Sunt necesare mai multe cercetări pentru a înțelege adevăratele beneficii ale ciupercilor coadă de curcan pentru cancer, dar există dovezi că ar putea ajuta la îmbunătățirea semnificativă a supraviețuirii, potrivit unei revizuiri făcute de Institutul Național al Cancerului.

PSK, cel mai cunoscut compus activ găsit în ciupercile coadă de curcan, a fost studiat la pacienții cu mai multe tipuri de cancer și a fost utilizat în siguranță pentru cancer în Japonia, cu puține efecte secundare raportate. Studiile arată că PSK ajută la repararea deteriorării celulelor imune cauzate de chimioterapie și la întărirea sistemului imunitar.

Când s-au efectuat șase studii clinice randomizate la pacienți cu cancer pulmonar, cercetătorii au descoperit că pacienții cărora li se administrează PSK s-au îmbunătățit într-unul sau mai multe moduri, inclusiv greutatea corporală, bunăstarea, funcția imună, simptomele legate de tumoră și supraviețuirea mai lungă.

Un studiu publicat în Global Advances in Health and Medicine a  dezvăluit că o femeie în vârstă de 83 de ani, care a fost diagnosticată cu cancer de sân inflamator metastazat avansat, a dus o viață fără boli după ce a folosit ciuperci coadă de curcan. Deși a continuat utilizarea chimioterapiei, a consumat în același timp capsule de ciuperci coadă de curcan.

Oamenii de știință cred că răspunsul imun al acestor ciuperci a stimulat sistemul imunitar al femeii, ceea ce a sporit eficacitatea chimioterapiei. Acest lucru este în concordanță cu cercetările care susțin că ciupercile medicinale care luptă împotriva bolilor, cum ar fi coada de curcan, precum și maitake , reishi și Agaricus blazei,  pot fi tratamente naturale de îmbunătățire a imunității și anticancer.
 
  • 4. Ajută la tratarea virusului papiloma uman
Ciupercile, în special ciupercile coada de curcan, pot ajuta la vindecarea infecțiilor, cum ar fi o tulpină orală a papilomavirusului uman ( HPV ). Potrivit unui studiu realizat pe 61 de pacienți cu  boală a gingiilor care au fost  testați pozitiv pentru HPV oral, 88 % din cei 41 de pacienți care au primit atât coadă de curcan cât și ciuperci reishi au prezentat rezultate pozitive după doar două luni de tratament. HPV în gură poate duce uneori la cancerul orofaringian al gurii.
 
  • 5. Ajută la digestie
Miceliul din ciupercă este ceea ce vă poate ajuta să aveți un proces de digestie mai lin atunci când consumați ciuperci coadă de curcan. Ciuperca conține prebiotice perfecte care ajută microbiomul. Acest lucru înseamnă că poate ajuta la creșterea bacteriilor bune din organism, inclusiv acidophilus și bifidobacterium, care este benefic pentru oricine suferă de sindromul intestinului cu scurgeri. Această digestie mai bună te poate ajuta chiar să și slăbești.
 
  • 6. Poate ajuta pacienții cu HIV / SIDA
Studiile arată că utilizarea ciupercilor coadă de curcan, în combinație cu alte ciuperci sălbatice medicinale din Africa de Est, poate fi utilă în tratarea pacienților cu sarcom Kaposi , un cancer de piele care afectează adesea pe cei cu HIV / SIDA.
Coada de curcan are proprietăți antibacteriene și antioxidante; prin urmare, un extract din ciuperca coada de curcan poate fi de ajutor. Acest extract, numit PSP, a fost studiat in vitro, observându-l ca un agent antiviral care poate preveni replicarea virusului HIV.

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!