Multivitamine

Afiseaza: 1-48 din 52 produse

 Filtre

Multivitamine sau vitaminele complexe ajută la echilibrarea carențelor nutriționale care apar din cauza unui insuficient aport de vitamine din sursele alimentare, sau din cauza stresului și a activității fizice. Ajută la menținerea echilibrului în organism și la întărirea sistemului imunitar. Unul dintre avantajele multivitaminelor constă în faptul că acestea conțin doze zilnice exacte, necesare și recomandate de vitamine și minerale la un loc.

 

Multivitaminele sunt destinate atât bărbaților, cât și femeilor, dar există și multivitamine adaptate special nevoilor nutriționale organismului masculin sau feminin. Această diviziune se datorează faptului că bărbații și femeile au un metabolism diferit, corpul lor nu prelucrează în mod egal substanțele ingerate, iar realitatea este că organismul feminin are nevoie de alte cantități de vitamine față de organismul masculin. Prin urmare, distingem vitaminele pentru femei și vitaminele pentru bărbați.  


     

Vitamine pentru femei

 

Vitaminele pentru femei suplimentează nivelul necesar de vitamine și minerale la femei. Acestea conțin toate dozele necesare de complexe de vitamine care sunt esențiale pentru buna funcționare a organismului, menținând și îmbunătățind aspectul fizic, accelerarea arderii grăsimilor și de asemenea, întărirea sistemului imunitar. Având în vedere faptul că aceste complexe de vitamine sunt concepute special pentru femei și adaptate nevoilor lor, ele conțin cel mai adesea vitamine și minerale, cum ar fi vitamina B9, vitamina C, E, beta-caroten, vitamina D, K, magneziu, calciu, iod și acizi grași omega. Atunci când alegem vitaminele potrivite pentru femei este de asemenea necesar să ținem cont și de stadiul de viață în care se află femeia. O femeie care se află la menopauză trebuie să-și completeze necesarul de vitamine diferit față de o femeie însărcinată căreia îi este recomandat să ia vitaminele și mineralele mai sus amintite și de asemenea, nu trebuie să uite de vitamina B6 și B12.

   

Vitamine pentru bărbați

    

La fel și pentru bărbați sunt create complexe pentru a fi suplimentate carențele nutritive și pentru a se menține stabilitatea organismului. Bărbații neglijează adesea consumul de vitamine și minerale, ceea ce îi face mai vulnerabili la bolile comune. Pentru bărbați sunt recomandate alte cantități de vitamine și minerale față de cele recomandate femeilor, și de multe ori vizează îmbunătățirea fertilității masculine.

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!