Gheara Diavolului (Devil's Claw)

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Gheara diavolului poate reduce durerile în osteoartrită


Inflamația este răspunsul natural al organismului la răni și infecții, însă, deși unele inflamații sunt necesare pentru a apăra corpul, inflamația cronică poate dăuna sănătății, fiind asociată cu bolile de inimă, diabetul și tulburările cerebrale. Există și afecțiuni caracterizate direct de inflamație, cum ar fi boala inflamatorie intestinală, artrita și guta.
 

Gheara diavolului a fost propusă ca un remediu potențial pentru afecțiunile inflamatorii, deoarece conține compuși vegetali numiți glicozide iridoide, în special harpagozide. În studiile efectuate în eprubetă și pe animale, harpagozida a limitat răspunsurile inflamatorii.


De exemplu, un studiu a arătat că harpagozida a suprimat în mod semnificativ acțiunea citokinelor, acele molecule care susțin inflamația. 
 

Astfel, acest supliment ar putea fi util în osteoartrită, cea mai frecventă formă de artrită la nivel mondial. Sunt necesare mai multe studii de înaltă calitate, dar cercetările actuale sugerează că gheara diavolului poate fi eficientă în reducerea durerii asociate cu această boală.


De exemplu, un studiu clinic care a implicat 122 de persoane cu osteoartrita genunchiului și șoldului a sugerat că 2.610 mg de gheara diavolului pe zi pot fi la fel de eficiente în reducerea durerii precum diacereina, un medicament utilizat în mod obișnuit pentru tratarea acestei afecțiuni. La fel, un studiu de 2 luni, la care au luat parte 42 de persoane cu osteoartrită cronică, a constatat că suplimentarea zilnică cu gheara diavolului în combinație cu curcuma și bromelina, despre care se crede că au efecte antiinflamatorii, a redus durerea în medie cu 46%.

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!