Life Extension

Afiseaza: 1-48 din 141 produse

 Filtre

Vrei să duci o viață mai lungă și mai sănătoasă.

Ai ajuns la locul potrivit.

Atingeți-vă obiectivele cu cele mai bune produse nutriționale pe care știința le poate oferi. Deveniți un expert în nevoile unice ale corpului dvs. accesând informații inovatoare despre știința bunăstării, chiar la îndemână. Aveți întrebări? Puteți vorbi cu experții noștri - medici, nutriționiști, asistente medicale - chiar să aflați exact de ce are nevoie corpul dumneavoastră cu serviciile noastre de testare a sângelui.
 

Promisiunea noastră către tine

Ai stabilit obiectivele. Avem produsele perfecte pentru tine.

Promitem să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele de sănătate. Vom fi alături de dvs. în fiecare etapă cu formule care fac ceea ce spunem că fac, servicii pentru clienți care ascultă și experți care să vă ghideze pe parcurs. Aflați mai multe despre promisiunea noastră durabilă față de dvs.


O istorie a descoperirii

De mai bine de 40 de ani, am fost motivați de credința că există o viață mai sănătoasă la dispoziția tuturor, dacă o căutăm. Acesta este ceea ce ne inspiră să continuăm să depășim limitele științei nutriționale. De la introducerea unui nou standard de protocoale pentru screeningul sângelui până la prima noastră recomandare în industrie de doze mici de aspirină pentru sănătatea inimii, lucrul pentru o zi de mâine mai sănătoasă este conectat în ADN-ul nostru.

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!