Puritans Pride

Afiseaza: 1-26 din 26 produse

 Filtre

De ce Puritans Pride?


Din 1973, credem că onestitatea este cea mai bună politică. Peste 40 de ani de încredere de către familii nu este ceva pe care îl luăm cu ușurință.

Dacă vrei să știi ce punem în fiecare vitamină, îți vom spune, pentru că sunt întotdeauna ingrediente de cea mai înaltă calitate din întreaga lume. Dacă doriți să vedeți unde sunt produse suplimentele dvs., vă vom arăta. Este chiar aici, în SUA. Toată lumea merită să știe ce pune în trup, sincer.Încrederea este moștenirea noastră


Fondată în 1973, Puritan’s Pride a fost înființată pentru a oferi clienților vitamine de calitate, servicii îngrijite și prețuri avantajoase.

Am crescut și am prosperat de mai bine de 40 de ani pentru că un lucru nu s-a schimbat niciodată: misiunea noastră de a face disponibile suplimente nutritive de cea mai înaltă calitate la cel mai bun preț.


Ce înseamnă asistența pentru clienți pentru noi

Relația noastră cu clienții este nucleul afacerii noastre – de la oamenii care lucrează cu noi până la clienții care interacționează cu noi în fiecare zi.

Autenticitate și bunătate: Puritan's Pride și-a dezvoltat clienți fideli în ultimii peste 40 de ani datorită acestor valori de bază. Și loialitatea nu cunoaște vârsta. De la cei mai vechi clienți până la cei mai tineri, fiecare client Puritan’s Pride primește un nivel de servicii care arată cât de mult sunt respectați și apreciați. Așa se construiește loialitatea și cum durează.


Angajament față de calitate și îngrijire


Puritate. Acesta este standardul pe care îl menținem în procesul de producție.
Atunci când un client cumpără un produs de la Puritan’s Pride, ar trebui să fie încrezător că fiecare vitamină, supliment sau mineral este pur – de la ingredientele utilizate până la formulările create. Procesul de producție și îmbuteliere menține integritatea și puritatea fiecărui produs. Rezultatul este simplu: ceea ce vede un client pe etichetă este exact ceea ce primește. De aceea clienții noștri au încredere în Puritan’s Pride.


De unde vin ingredientele noastre?


Puritan's Pride străbate pământul pentru a găsi cele mai bune ingrediente brute pentru produsele noastre, deoarece multe dintre ingredientele pe care le folosim în vitaminele, suplimentele și mineralele noastre sunt unice pentru o regiune.
De exemplu, inul nostru este cultivat în Dakota, iar uleiul de pește este din America de Sud. Produsele noastre provin din 106 țări din întreaga lume și știm exact de unde ar trebui să provină ingredientele noastre pentru a ne asigura că obținem cea mai bună calitate și eficiență.
 

Ce face ca procesul de fabricație al Puritans Pride să fie special?


Vitaminele, suplimentele și mineralele noastre formulate științific sunt testate sau inspectate de până la 15 ori pe parcursul procesului de fabricație. Acest lucru asigură că produsele noastre sunt pure și puternice, precum și consistente.


Control total


Controlăm toate etapele dezvoltării produselor noastre. Fiind autonom ne asigură că standardele noastre înalte sunt menținute pe tot parcursul procesului, de la aprovizionare la producție, la ambalare și la distribuție.


Cunoștințe și experiență


FDA reglementează îndeaproape vitaminele și suplimentele. La Puritan's Pride, standardele noastre sunt la fel de înalte sau mai mari. Clienții noștri ne-au impus aceste cerințe chiar înainte ca reglementările să le impună.


Ochi spre viitor


Puritan’s Pride are o relație strânsă de lucru cu Consiliul pentru Nutriție Responsabilă. Este un alt mod de a rămâne în fața a ceea ce clienții noștri prezenti - și viitori - cer și așteaptă de la produsele noastre.


Construirea pentru viitor


În calitate de pionieri în industria noastră, am văzut multe. Înțelegem că tendințele, preferințele și așteptările clienților sunt în continuă schimbare.
De asemenea, știm că răspunsul nostru la aceste solicitări trebuie să fie rapid și decisiv, dar nu ar trebui să vină niciodată în detrimentul valorilor noastre fundamentale. La Puritan’s Pride, inovația înseamnă luarea de măsuri reale și solicitarea de rezultate reale - rezultate care fac viața mai sănătoasă, mai bună și mai ușoară pentru clienții noștri.


Cum aducem bunăstare clienților

Ne propunem să abordăm fiecare aspect al unui stil de viață sănătos, oferind produse de înaltă calitate la un preț excelent.

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!