🚚 | TRANSPORT NATIONAL DE LA 9.9 RON*

BioTech USA Collagen Liquid, BiotechUSA, 1000ml

109,99 RON

1 porție (25 ml) contine:

  • 11 g de colagen hidrolizat
  • 48 mg de vitamina C
  • 1,4 mg de vitamina B6
  • 0,3 mg de mangan
  • 28 mcg de seleniu
  • 10 mcg (400 NE) de vitamina D3
Aroma:

Data de Expirare: 04.2022


Stoc epuizat

Durata de livrare: 24-48h

Cod Produs: 1981 Ai nevoie de ajutor? 0764710771
La achizitionarea acestui produs primiti 109 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
  • Blog

Collagen Liquid - un complex unic de colagen, vitamine și minerale într-o forma usor de administrat fara zahar



Colagenul este o proteină și o componentă structurală a țesuturilor noastre conjunctive. Corpul nostru îl formează în mod continuu, însă pe măsură ce îmbătrânim formarea colagenului încetinește. Mai mult, există multe alte efecte care ar putea scădea formarea colagenului în organismul nostru, cum ar fi o dietă dezechilibrată. Datorită scăderii nivelului de colagen, țesuturile noastre conjunctive ar putea să-și piardă elasticitatea și, de exemplu, apar ridurile pe pielea noastră. Din acest motiv, folosim deseori creme de față și seruri care conțin colagen.

De asemenea, colagenul joacă un rol important în structura cartilajelor care sunt una dintre componentele principale ale articulațiilor noastre. În plus, țesuturile noastre musculare conțin și 1-10% colagen. Deci, ar trebui să încercați suplimentele alimentare care conțin colagen. Ele susțin formarea de colagen din interiorul corpului.




CÂTEVA EXTRA-COMPONENTE


Colagen Liquid de la BioTechUSA conține 11 g de colagen, plus vitamine și minerale. Conținutul de vitamine al produsului contribuie la formarea normală de colagen și, în același timp, la menținerea funcționării normale a pielii, a cartilajelor venei, a dinților și a gingiilor. În plus, conținutul de mangan, seleniu și vitamina C al produsului participă la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ. Și nu în ultimul rând, nu trebuie să ratăm conținutul de vitamina D3 al produsului care contribuie la funcționarea normală ale sistemului imunitar.
 

DE CE ESTE RECOMANDAT COLAGENUL LICHID DE LA BIOTECH USA?

  • conține 11g de colagen hidrolizat pe portie
  • conține vitamina B6, C și D
  • conține mangan și seleniu
  • este fără zahăr


Mod de utilizare:

consumați o porție (25 ml) pe zi! Agitați bine înainte de consum! Nu depășiți doza zilnică recomandată!

 
Informații nutriționale
Doza zilnică: 25 ml | Porții pe cutie: 40
  În 25 ml VNR*
(25 ml)
Colagen hidrolizat 11 g **
Vitamina C 48 mg 60%
Vitamina B6 1.4 mg 100%
Vitamina D3 10 µg 200%
Mangan 0.30 mg 15%
Seleniu 28 µg 51%
* Valoare Nutritivă de Referință pentru adulți.
** Valoare Nutritivă de Referință nu a fost stabilită.
INGREDIENTE:
fructe tropicale: apă, colagen hidrolizat 44%, acid (acid citric), acid L-ascorbic, aromatizante, conservant (acid sorbic), îndulcitori (acesulfam K, sucraloză), colecalciferol, clorhidrat de piridoxină, sulfat de mangan, selenit de sodiu, coloranți [carotene , beta-apo-8'-carotenal (C 30)].
fructe de pădure: apă, colagen hidrolizat 44%, acid (acid citric), acid L-ascorbic, arome (conține lapte), conservant (acid sorbic), îndulcitori (acesulfam K, sucraloză), colecalciferol, piridoxină clorhidrat, manganesulfat, selenit de sodiu, colorant (carmin).
Făra zahăr: <0.5 g zahăr/100 ml de produs.


Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor mici.

A se consuma înainte de (lună/an): vezi pe ambalaj.

AVETISMENTE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc alimentația echilibrată și un stil de viață sănătos.

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!