Puritans Pride Probiotic 10, 20 Billion, Puritan's Pride, 60 capsule

144,91 RON 99,99 RON

Certificari:

Data de Expirare: 12.2024


Stoc epuizat

Durata de livrare: 24-48h

Cod Produs: 2669 Ai nevoie de ajutor? 0764710771
La achizitionarea acestui produs primiti 99 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Probiotic 10 - un complex eficient de 10 tulpini de probiotice și 20 de miliarde de culturi vii pentru o digestie optimă




Puritan's Pride® Probiotic 10 oferă 10 tulpini unice de probiotice într-o singură capsulă, ușor de luat pe zi. Amestecul nostru de probiotice brevetat oferă 20 de miliarde de unități formatoare de colonii (CFU) de cultură vii per capsulă, astfel încât să fii sigur că oferiți sistemului digestiv probioticele prietenoase de care are nevoie. În plus, fiecare porție oferă 25 mcg (1.000 UI) de vitamine D pentru un sprijin imunitar optim.

Starea generală de sănătate a organismului depinde în mare măsură și de microbiotă, adică de ansamblul de mii de miliarde de bacterii și alte microorganisme care îl populează. Printre acestea se numără probioticele, microorganisme vii care participă la diverse funcții, precum digestie sau imunitate. Unele pot fi administrate sub formă de suplimente alimentare sau consumate din produse. Multe persoane confundă probioticele cu prebioticele, însă cele două, deși sunt strâns asociate, au funcții diferite. Prebioticele, prezente în special în alimentele bogate în fibre, ca fructele și legumele, sunt molecule care hrănesc bacteriile „bune” care se află în intestinul uman, contribuind, de asemenea, la echilibrul microbiotei.
 


Probiotice beneficii

 

Probioticele pot ajuta la echilibrarea simptomelor mai multor afecțiuni, susținând echilibrul în organism. Astfel, probioticele au efecte benefice la nivel:

  • Digestiv - reglează tranzitul intestinal, reduc disconfortul intestinal, mai ales cea provocată de administrarea de antibiotice, echilibrează simptomele sindromului colonului iritabil. De asemenea, probioticele pentru flora intestinală sunt utile în infecția cu helicobacter pylori, bacteria care provoacă ulcer.
  • Imunitar - prin echilibrarea florei intestinale, sunt utile în cazul infecțiilor
  • Vaginal - susțin echilibrul florei vaginale, fiind utile în cazul micozelor vaginale
  • Urinar - utile în cazul infectiilor urinare
  • Neuropsihiatric - unele studii au evidențiat un rol important al lor în gestionarea unor afecțiuni ca depresia și tulburările bipolare.
 
 

CUM AJUTA PROBIOTICELE ORGANISMUL


Cele mai cunoscute si mai importante efecte benefice ale probioticelor asupra organismului sunt:
 
  • LUPTA CU INFECTIILE

Rolul antimicrobian al probioticelor se bazeaza pe actiunea duala a acestora. Ele actioneaza atat prin productia proprie de factori cu rol antimicrobian, cat si prin stimularea productiei de peptide, susbtante cu rol antiinfectios produse de organismul pe care probioticele il colonizeaza. Din acest motiv ele joaca un rol important in lupta cu infectiile respiratorii, de pilda.

Probioticele au capacitatea de a produce un spectru larg de substante cu rol antimicrobian (precum acizi grasi cu lant scurt – acetic si lactic, bacteriocine, H2O2), dar si alte substante care ajuta probioticele sa limiteze proliferarea, patogenitatea sau chiar sa induca moartea microorganismelor patogene. In majoritatea cazurilor, efectul de protectie antimicrobiana exercitat de probiotice se datoreaza peptidelor produse de acestea, denumite bacteriocine. Bacteriocinele au proprietati bactericide sau bacteriostatice, deci distrug sau opresc multiplicarea bacteriilor nocive organismului, efectul pozitiv fiind acela ca, desi inhiba dezvoltarea patogenilor, nu afecteaza celelalte tulpini care alcatuiesc microbiomul organismului.

 

  • SUSTIN IMUNITATEA

Probioticele ajuta la stimularea sintezei imunoglobulinelor de tip A, iar acesta reprezinta mecanismul principal prin care probioticele sunt capabile sa sustina imunitatea, adica sa participe la imunomodulare. Studiile documenteaza cresterea productiei generale de Ig A precum si a celei de IgA specifice unui anumit patogen, ca urmare a interactiunii cu probioticele. Aceasta actiune reprezinta un mecanism extrem de important pentru apararea antiinfectioasa.

Studiile tind sa pledeze pentru capacitatea superioara de stimulare a sintezei de imunoglobuline Ig A a formulelor de suplimente cu probiotice, mai ales cand acestea sunt asociate cu prebiotice. Pe langa sustinerea sintezei imunoglobulinelor de tip A, probioticele au dovedit si efecte de modulare a proceselor inflamatorii si a activitatii celulelor natural killer, NK care lupta impotriva celulelor infectate viral si a celor canceroase. De asemenea, probioticele cresc eficienta functiei de bariera pe care o reprezinta mucoasa intestinala, de aceea reduc permeabilitatea indusa de microorganisme patogene, dar si pe cea asociata inflamatiilor.

 

  • ASIGURA O DIGESTIE NORMALA

Problemele digestive aparute pe fondul dezechilibrului microbiomului se pot corecta foarte usor prin aport de probiotice. Fie ca este vorba despre dezechilibre temporare, produse de consumul de antibiotice, sau de afectiuni cronice care conduc la dezechilibre ale florei intestinale, digestia poate fi imbunatatita datorita probioticelor.
 

  • PROBIOTICELE IN LUPTA CU CANDIDOZA

Tratamentul conventional al candidozei presupune utilizarea locala a cremelor impotriva iritatiilor si a mancarimilor si utilizarea ovulelor antifungice. Pentru controlul pe termen lung al problemei, probioticele sunt o resursa spre care-si indreapta tot mai mult atentia oamenii de stiinta, arata specialistii citati de Institutul National de Sanatate Publica din SUA.

Candidoza apare pe un fundal al imunitatii scazute si al proliferarii coloniilor de Candida albicans la nivelul florei. Administrarea probioticelor atunci cand exista diagnosticul de candidoza ajuta la restabilirea echilibrului la nivelul microbiomului (totalitatea bacteriilor din corpul uman) si reducerea recurentelor. Un studiu desfasurat de o echipa de cercetatori italieni arata ca utilizarea probioticelor la nivel local, la femeile cu candidoza vaginala, a dus la reducerea cu 87% a riscului de reaparitie al candidozei.

De asemenea, un studiu intitulat „Flora vaginala si utilizarea probioticelor”(2009, autori Sarah Cribby, Michelle Taylor si Gregor Reid) a constatat ca probioticele imbunatatesc sanatatea aparatului genital al femeilor, fiind astfel eficiente si in candidoza.



 

Proprietati Probiotic 10

 
  • rezistenta la peristaltismul intestinal si capacitate de a coloniza intestinul prin aderarea la celulele epiteliale intestinale si prin sustinerea sintezei de polizaharide
  • poate fi administrat in asociere cu tratamentul alopat cu antibiotice
  • actiune antagonista asupra factorilor perturbatori:
  • favorizeaza inhibitia competitiva a celorlalti nutrienti si receptori de pe mucoasa intestinala
  • sustine scaderea pH-ului prin descompunerea glucidelor in acizi organici (acid lactic, butiric, acetic, propionic etc.)
  • ofera suport in producerea de peroxid de hidrogen (H2O2) (peroxidul de hidrogen reduce aderarea factorilor perturbatori la nivelul peretelui intestinal) si compusi naturali (bacteriocine) cu actiune asupra factorilor perturbatori
  • echilibrarea si sustinerea florei microbiene intestinale in fata diversilor factori perturbatori si in timpul administrarii unor tratamente alopate care pot produce modificari la nivelul acesteia (ex. antibiotice)
  • echilibrarea modificarilor de tranzit cauzate de diversi factori perturbatori prin sustinerea limitarii actiunii acestora (manifestari digestive precum colici, balonare, flatulenta, halena de origine digestiva) si sustinerea repopularii florei intestinale
  • mentinerea functiei si a integritatii barierei intestinale prin suport in limitarea cresterii sau aderarii factorilor perturbatori la nivel epitelial si prin sustinerea producerii unor compusi cu caracter antimicrobian
  • echilibrarea imunitatii specifice si nespecifice, prin:
  • sustinerea sintezei citokinelor protectoare si echilibrarea nivelului citokinelor proinflamatorii
  • echilibrarea nivelului de endotoxine (factori favorizanti pentru aparitia reactiilor imune)
  • favorizarea secretiei imunoglobulinei A (IgA)
  • mentinerea sintezei vitaminelor din complexul B si a vitaminei K
  • sustinerea digestiei lactozei si echilibrarea manifestarilor asociate digestiei incomplete a acesteia (in timpul fermentarii, mai multe bacterii nepatogene, incluzand numeroase tulpini de Lactobacillus, produc lactaza, enzima ce hidrolizeaza lactoza si o descompune in glucoza si galactoza)


 

Mod de administrare:

Pentru adulți, luați o (1) capsulă pe zi, cu sau fără masă.







 

AVERTISMENT:

Dacă sunteți însărcinată, alăptați, luați orice medicamente sau aveți orice afecțiune, consultați-vă medicul înainte de utilizare. Întrerupeți utilizarea și consultați-vă medicul dacă apar reacții adverse. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu utilizați dacă sigiliul de sub capac este rupt sau lipsește. A se pastra intr-un loc racoros si uscat ferit de lumina directa a soarelui.

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!