🚚 | TRANSPORT NATIONAL DE LA 9.9 RON*

Spray / Ulei

Ne pare rau, nu am gasit produse care sa se potriveasca cu cautarea ta

  • Verifica de doua ori scrierea
  • Incearca sa cauti cuvinte simple
  • Incearca o cautare mai putin specifica
  • Va puteti restrange rezultatele cautarii ulterior

Pentru mai multe informatii te rog sa ne contactezi la numarul de telefon 0764710771

Spune-ne ce produs nu gasesti!

Sugerati un produs sau brand

Trimite

Pentru mai multe informatii te rog sa ne contactezi la numarul de telefon 0764710771

Uleiurile vegetale sunt extrase din plante sau din semințele lor; aceasta este o alternativă potrivită pentru a asigura o doza de grăsimi sănătoase, pe care o solicită organismul uman pentru o funcționare optimă. Calitatea și proprietățile fiecărui ulei depinde de modul de prelucrare, dacă este presat la rece sau la cald, dar și  de câte ori este repetată presarea. Toate uleiurile din plante conțin vitamine, minerale, dar și acizi grași nesaturați și polinesaturați, care au efecte pozitive asupra nivelului de colesterol și previn apariţia bolilor de inimă și ale arterelor.
 

Bineînțeles, toate uleiurile sunt diferite unul de altul prin compoziția sa și prin conținutul de substanțe. 

  • Uleiul de măsline este unul dintre cele mai utilizate uleiuri. Este ușor de digerat și are efecte pozitive asupra digestiei și metabolismului, reduce aciditatea organismului și are efect antiinflamator. 
  • Uleiul de floarea soarelui este cel mai folosit ulei, care conține un număr mai mare de acid linoleic cu efecte pozitive asupra colesterolului. Are cea mai mică cantitate de colesterol dăunător dintre toate uleiurile. Este specific prin gustul său neutru și cu rezistență foarte lungă.
  • Uleiul de rapiță presat la rece, are efecte asemănătoare cu uleiul de măsline folosit mai des. 
  • Uleiul de avocado se face din pulpa de avocado. Are efecte pozitive asupra nivelului de colesterol din sânge, asupra tensiunii arteriale și are afecte asupra tumorilor.
  • Uleiul de arahide are un gust de alune și cel mai des se folosește pentru prepararea mâncărurilor asiatice și de specialitate. 
  • Uleiul de cânepă prin gustul lui se potrivește în salate și pentru aromă în mâncărurile deja preparate. Ajută la imunitate,conține substanțe antiinflamatorii și antioxidante.
  • Uleiul de migdale se folosește cel mai des la prepararea salatelor, sosurilor și pentru mâncăruri deja preparate. 
  • Uleiul de mac se potrivește pentru bucătăria rece și, așa cum probabil deja presupuneți, are efecte de calmare. Conține mult calciu și este important pentru prevenirea osteoporozei.
  • Uleiul de susan are efecte de calmarea pielii, ajută la o digestie corectă, protejează și ajută sistemul nervos, ajută la memorie și are efecte antidepresive.
  • Uleiul de in reduce riscul de infarct miocardic și altor boli de inimă. Conține mult lignan, are efecte antiinflamatorii și antitumorale. Dar nu este potrivit pentru folosință în mâncăruri calde.
  • Uleiul de soia se potrivește la gătit, nu la prăjit. Nu conține zaharide, de aceea ar trebui să fie preferat de diabetici. Datorită conținutului ridicat de lecitină, se folosește în prăjituri fără ouă.
  • Uleiul de dovleac protejează inima și arterele, ajută la probleme cu prostata, ajută împotriva ruperii unghilor și împotriva căderii părului .
  • Uleiul de orez nu se arde. Este potrivit pentru prăjituri și grătar și foarte des folosit în bucătăria asiatică. Conține mulți antioxidanți.
  • Uleiul de cocos oferă organismului energie rapidă, stimulează imunitatea. Se folosește cu succes în bucătăria rece cât și bucătăria caldă.

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!