Osavi

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre
Brandul Osavi a fost conceput din nevoia de a crea un nou brand pentru persoanele interesate de un stil de viață sănătos și activ, dar care sunt, de asemenea, conștiente de calitatea și durabilitatea ingredientelor și a ambalajelor pe care le cumpără. Producem suplimente alimentare care sunt preparate pe baza unor ingrediente atent selecționate. Atunci când le creăm, acordăm atenție utilizării optime a resurselor naturale și respectăm legile economiei circulare. Acest lucru înseamnă că fiecare dintre produsele noastre are o amprentă ecologică minimă.

Pentru a atinge acest obiectiv, am adoptat o politică riguroasă de dezvoltare durabilă. Selectăm cu atenție furnizorii și alți parteneri de afaceri și verificăm dacă și aceștia obțin materiile prime în mod rațional, dacă pun în aplicare soluții pro-ecologice și dacă respectă munca umană. Lucrăm numai cu entități care au primit certificate de conformitate cu cele mai înalte standarde.

Catalogul produselor noastre este foarte divers. Oferim acizi grași, vitamine, minerale și alte suplimente care susțin buna funcționare a organismului. Fiecare articol din sortimentul OSAVI este supus unei serii de teste efectuate atât de noi, cât și de instituții recunoscute. Permitem la vânzare doar preparate sigure pentru sănătate, care vor suplini carențele de nutrienți.

 

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!