Dorian Yates Nutrition

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre
DY Nutrition Global este o companie internaţională fondată de legendarul Dorian Yates. Misiunea DY Nutrition este să ofere produse pentru performanţă sportivă excepţională. Suplimentele DY Nutrition se bazează pe cele mai avansate formule şi sunt îmbunătăţite în permanenţă.

Dorian Yates este un culturist profesionist care a câştigat pe parcursul carierei sale 6 titluri consecutive Mr. Olympia, fiind respectat în întreaga lume pentru cunoştinţele sale despre tehnicile de antrenament şi de nutriţie. Dorian a stabilit un record, fiind primul Mr. OLYMPIA care la 113 kg avea o cantitate extrem de mică de grăsime corporală şi densitate musculară maximă. Stilul lui Dorian Yates este autentic, fără compromisuri de la calitate.

Dorian Yates este un brand de succes care se bucura de un real succes în rândul sportivilor, culturiştilor dar şi pasionaţilor de sport.

Dorian Yates vă va oferii cele mai bune rezultate într-o perioada scurtă de timp. Antrenamenetele dumneavoastra se vor desfăşura mult mai repede şi mai uşor în sala de forţă. Trebuie să aveţi în vedere acest produs pentru a avea parte de cele mai mari castiguri de masă musculară. Aceste produse de calitate nu fac decât să vă ofere cele mai bune rezultate într-o perioadă scurtă de timp de la suplimentare.

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!