Carlson

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre
Carlson Labs este un brand recunoscut în domeniul suplimentelor alimentare, cunoscut pentru angajamentul său în furnizarea de produse de înaltă calitate. Fondat în 1965 de către J.R. Carlson, Carlson Labs a început cu un singur produs, vitamina E de calitate superioară, lansat cu scopul de a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea oamenilor.

De-a lungul anilor, Carlson Labs și-a extins gama de produse, incluzând o varietate largă de vitamine, minerale, acizi grași omega-3, suplimente pentru sănătatea inimii, și multe alte produse nutritive. Compania este cunoscută pentru controlul strict al calității, folosind ingrediente de cea mai bună calitate și procese de producție care respectă standardele industriale înalte.

Unul dintre produsele emblematice ale Carlson Labs este uleiul de pește, care este apreciat pentru puritatea și concentrația sa înaltă de acizi grași omega-3. Aceasta reflectă angajamentul companiei pentru inovație și excelență, asigurând că produsele lor nu doar îndeplinesc, dar depășesc standardele de calitate și siguranță.

Carlson Labs este, de asemenea, cunoscut pentru implicarea sa în cercetare și educație în domeniul sănătății, contribuind la comunitatea științifică și publică prin informații și resurse valoroase. Dedicarea lor pentru sănătatea clienților se reflectă în recenziile pozitive și loialitatea consumatorilor. Brandul continuă să fie un lider în industria suplimentelor alimentare, cu un accent puternic pe calitate, puritate, și eficacitate.

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!