Enzymedica

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

De ce enzime?


Enzimele sunt energia vieții.

Mii de enzime lucrează în mod constant în corpul dumneavoastră în spatele scenei. Aceste proteine biologic active facilitează reacțiile chimice de care toate celulele, organele și țesuturile dumneavoastră au nevoie pentru funcțiile corporale de zi cu zi - cum ar fi respirația, digestia, metabolismul și multe altele. Nimic nu se întâmplă în corpul dumneavoastră fără enzime. Toate aceste enzime acționează ca o foarfecă, tăind și descompunând anumite alimente și compuși, astfel încât organismul dumneavoastră să le poată utiliza mai eficient și mai eficace.


Cum funcționează enzimele

În sistemul dvs. digestiv, glandele salivare, stomacul, pancreasul, ficatul și intestinul subțire produc și secretă enzime digestive pentru a descompune alimentele în substanțe nutritive.
Pentru a transforma complet alimentele în nutrienți care pot fi bine absorbiți, organismul dumneavoastră are nevoie de rezerve constante din aceste enzime digestive.

Organismul are nevoie de o cantitate suficientă de enzime digestive pentru a descompune o masă - și uneori pur și simplu nu este suficient. Acest lucru se poate datora vârstei, stilului de viață sau obiceiurilor personale, unei deficiențe genetice moștenite (cum ar fi intoleranța la lactoză) sau pur și simplu excesului ocazional. Uneori, corpul dumneavoastră are nevoie de puțin ajutor. Aici intervin suplimentele de enzime digestive.

Alimentele nedigerate parțial duc la fermentație în intestin, rezultând simptome digestive inconfortabile precum balonare, gaze, indigestie și chiar constipație sau diaree. Suplimentarea cu enzime digestive ajută la contracararea digestiei incomplete - și la prevenirea simptomelor asociate cu insuficiența enzimatică. De asemenea, crește energia (deoarece mai puțină energie este deturnată către digestie) și absorbția nutrienților vitali pentru a vă ajuta să profitați la maximum de fiecare masă.

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!