☎️ DURING JULY 22 - 26, PHONE CONTACT IS NOT POSSIBLE, ONLINE ORDERS SHIPPING NORMAL 🚚

Stinging Nettle

Display: 1-9 from 9 products

 Filters

Urzica (Urtica dioica) este o componenta fundamentala a medicinei naturiste din cele mai vechi timpuri. Egiptenii antici foloseau aceasta planta pentru a trata artrita si durerile lombare, in timp ce soldatii trupelor romane isi aplicau urzici pe piele pentru a-si mentine temperatura calda a corpului.

 Numele sau stiintific, Urtica dioica, provine de la cuvantul latin uro, care inseamna ”a arde”, deoarece frunzele sale pot provoca o senzatie de arsura temporara in contactul cu pielea. Frunzele au structuri asemanatoare firelor de par care inteapa si care produc, de asemenea, mancarime, roseata si umflare.


Cu toate acestea, daca este procesata si transformata in supliment, urzica uscata, congelata sau gatita poate fi consumata in siguranta. Potrivit studiilor, aceasta planta arhicunoscuta si utilizata are o serie de beneficii potentiale pentru sanatate.
 

Urzica, sau Urtica dioica, este o planta des intalnita care creste in Statele Unite, Canada si Europa. Creste in primul rand in solul umed si fertil.

Urzica are peri ascutiti pe frunze. Acesti perisori contin substante chimice, cum ar fi acidul formic si histamina, care pot irita pielea si pot provoca intepaturi, mancarime si roseata.

PRODUCT CATEGORIES

CATEGORIES OF DISEASES

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!