Black Walnut

Display: 1-2 from 2 products

 Filters

Nuca Neagra, este cunoscuta pentru proprietatile ei medicinale de secole, ajuta in tratarea a numeroase probleme de sanatate, in America preparatele care au in continut nuca neagra sunt folosite de zeci de ani la tratarea afectiunilor de la nivelul pielii, grecii antici si alte civilizatii au folosit-o de-a lungul anilor ca tonic general.

 Valoarea ei medicinala se datoreaza faptului ca este o adevarata comoara de nutrienti esentiali pentru organism,- minerale, cantitati mari de magneziu si potasiu-, acizi grasi esentiali Omega 3 si Omega 6, proteine si aminoacizi esentiali pe care organismul uman nu-i poate sintetiza, coaja este bogata in antioxidanti, complexul de vitamine B,-B1, B2, B6-, vitamina C, beta-caroten, minerale, iod.


Beneficii Nuca Neagra

  • este cel mai eficient remediu natural pentru eliminarea viermilor intestinali, are puternice proprietati antiseptice si antiparazitare pe tractul digestiv si regleaza tranzitul intestinal,
  • proprietati antibacteriene si antifungice, distruge bacteriile -Streptococcus faecalis,- Staphylococcus aureus,- Pseudomonas aeruginosa,- Proteus vulgaris,- Klebsiella pneumonia, - Candida albicans,-Penicillium,- mucegaiuri,- fungi,- Aspergillus niger,- Aspergillus fumigans-.
  • Nuca neagra, cuisoare si pelin, sub forma de tinctura, administrata ca tratament distruge un parazit deosebit de periculos pentru organism,- Fasciolopsis buskii-, acesta este cauza declansarii a numeroase forme de cancer, el se poate localiza in stomac, plamani, ficat, etc. unde impreuna cu anumiti factori de mediu propice duc la declansarea bolilor canceroase.

PRODUCT CATEGORIES

CATEGORIES OF DISEASES

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!