Pau D’Arco

Display: 1-2 from 2 products

 Filters

Mai multe cercetari au reliefat faptul ca pau d’arco are proprietati antibacteriene si antifungice. Cu toate ca mecanismul de vindecare este in proportii mari inca neclar, se afirma ca Pau d’Arco inhiba inmultirea bacteriilor si ciupercilor. Extractul din scoarta de Tabebuia ofera protectie impotriva unui numar mare de organisme care produc boli si stopeaza raspandirea bacteriilor infectioase din sistemul digestiv.

 


 

Pau D’Arco este cel mai frecvent utilizat pentru tratarea candidozei, o specie de fungi. Majoritatea remediilor care ajuta la controlul infectiilor fungice functioneaza cel mai bine din interior. Asa ca in cazul in care te sacaie o infectie fungala a pielii, acest intrus este greu de ucis daca folosesti tratamente externe.


Pau D’Arco este un supliment alimentar excelent impotriva candidozei deoarece contine unele elemente care s-au dovedit foarte eficiente in eliminarea infectiilor. De fapt, un studiu de specialitate publicat in 2010 a confirmat ca, dintr-o colectie de peste 14 plante tropicale antifungice, pau d’arco este cea mai potenta din punct de vedere medicinal.

 

Capsulele cu extract de pau d’arco inhiba inflamatia – raspunsul natural al corpului tau in fata bolilor si ranilor. Desi nivelurile scazute de inflamatii sunt benefice pentru organism, inflamatia cronica este responsabila pentru aparitia multor boli, precum cancerul, obezitatea si afectiunile cardiace.
 

O serie de studii desfasurate pe animale au demonstrat faptul ca pau d’arco previne eliberarea anumitor chimicale care declanseaza un raspuns inflamator in organism. De exemplu, intr-un studiu efectuat recent pe cobai s-a demonstrat ca pau d’arco a blocat inflamatia intr-un procent de 30-40%, in comparatie cu un placebo.


Prin urmare, extractul de pau d’arco poate ajuta in tratarea conditiilor inflamatorii cum ar fi osteoartrita si artrita reumatoida, care cauzeaza umflaturi, rigiditate si dureri la nivelul articulatiilor.

PRODUCT CATEGORIES

CATEGORIES OF DISEASES

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!