Acid Alfa Lipoic

Display: 1-15 from 15 products

 Filters

Acidul alfa-lipoic este un acid gras care poate fi luat ca supliment, absorbit din alimentele pe care consumate sau produs de organism. Când ALA intră în corpul tău și se leagă de anumite proteine, va contribui la îmbunătățirea metabolismului prin afectarea ciclului Krebs, care este procesul pe care corpul tău îl folosește pentru a transforma carbohidrații în energie. Spre deosebire de alți antioxidanți, ALA este solubil atât în apă, cât şi în grăsimi, ceea ce înseamnă că va funcționa în tot corpul.
 Organismul uman produce, de obicei, o cantitate suficientă de ALA pentru rolul său, adesea în diferite concentrații în interiorul mușchilor și al organelor interne. Cu toate acestea, dacă puteți crea un exces în sistemul dvs. care este mai mare decât cantitatea de bază de care are nevoie corpul dvs., surplusul va fi liber să funcţioneze ca antioxidant. Asta înseamnă că va circula în întregul corp și va dezactiva radicalii liberi. De asemenea, va ajuta la regenerarea altor antioxidanți utili - cum ar fi vitamina E și vitamina C.

 

Pe masură ce înaintaţi în vârstă, nivelurile dvs. de ALA vor scădea. De aceea se recomandă administrarea suplimentelor ALA pentru a încetini procesul de îmbătrânire. A fost dovedit faptul că acest supliment oferă o mulțime de beneficii importante, în special pentru persoanele în vârstă. Mulți cercetători au descoperit că menține funcția creierului sănătoasă și stabilizează deteriorarea celulelor creierului, chiar și la pacienții cu boala Alzheimer.

Dacă doriți să vă protejați sănătatea creierului și să vă păstrați în formă până la vârste înaintate, vă recomandăm să luați un supliment ALA ca parte a rutinei dvs. zilnice.

 

Antioxidanții ajută la combaterea radicalilor liberi. Aceştia sunt ceea ce organismul utilizează ca sistem de apărare, împiedicând radicalii liberi să declanșeze reacții distructive în lanţ de mutații periculoase ale celulelor, acestea putând duce la o serie de boli cronice, cum ar fi cancerul, boala Parkinson, bolile cardiace și boala Alzheimer.

 

Unul dintre cei mai puternici antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi este acidul alfa-lipoic, o substanță produsă în mod natural în organism și absorbită și din anumite alimente, cum ar fi spanacul, carnea roșie, cartofii, ignamele, broccoli, morcovii, drojdia și sfecla. Unii medici cred că ALA are potențialul de a ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire.

PRODUCT CATEGORIES

CATEGORIES OF DISEASES

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!