AFECTIUNI CARDIACE

Display: 1-48 from 396 products

 Filters

Colesterolul este o substanta grasa produsa de ficat de care organismul are nevoie pentru a functiona bine. Acesta se gaseste si in anumite alimente. Nivelurile de colesterol variaza in functie de varsta, greutate si sex. De-a lungul timpului, organismul tinde sa produca mai mult colesterol, motiv pentru care specialistii le recomanda tuturor adultilor sa-si verifice in mod regulat nivelul colesterolului. Ideal ar fi la fiecare 4-6 ani.


 
Tensiunea arteriala reprezinta presiunea cu care sangele este pompat in artere de catre inima. Tensiunea arteriala nu are aceeasi valoare tot timpul. Ea se schimba pentru a satisface nevoile corpului si este influentata de o serie de factori, cum ar fi pozitia corpului, respiratia, starea emotionala, exercitiile fizice si somnul.


O tensiune arteriala care este mai tot timpul ridicata poate provoca probleme grave, cum ar fi accidentul vascular cerebral, atacul de cord, insuficienta cardiaca sau bolile renale. Tensiunea arteriala mare care persista poarta denumirea de hipertensiune arteriala, iar tensiunea arteriala scazuta se numeste hipotensiune arteriala. Din fericire, tensiunea arteriala poate fi tinuta sub control cu medicamente prescrise de specialist, produse suplimentare si un stil de viata sanatos.

PRODUCT CATEGORIES

CATEGORIES OF DISEASES

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!