­čÜÜ | DELIVERY IN ROMANIA FROM 9.9 RON*

DETOXIFIERE SI SLABIRE

Display: 1-48 from 201 products

 Filters

In general, prin detoxifierea ficatului intelegem un proces complex de curatare a acestuia, care poate include (fara a se limita, insa, la) diverse diete alimentare, cure si folosirea unor suplimente alimentare care - prin formula sa echilibrata - ii ofera ficatului un binemeritat suport si un grad mai mare de protectie.

 Toate aceste cure de detoxifiere se fac, de regula, inainte de trecerea la anotimpul cald, pentru ca organismul sa se poata debarasa la timp de surplusul de toxine acumulate in timpul anotimpului rece si sa fie pregatit pentru trecerea la un stil alimentar mai lejer.

Datorita eliminarii toxinelor in urma unui proces de detoxifiere ficat / curatare ficat, corpurile noastre vor resimti mai putin oboseala cauzata de stresul cotidian, nivelul de energie va creste, iar organismul va cadea prada mult mai greu diverselor infectii si patologii cauzate de virusuri sau bacterii.

Inainte de a afla, insa, care este cel mai bun supliment alimentar pe care il poti folosi pentru a-ti ajuta ficatul sa ramana protejat si sa se regenereze mai repede trebuie sa trecem, insa, in revista beneficiile unui proces de detoxifiere.

PRODUCT CATEGORIES

CATEGORIES OF DISEASES

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!