🚚 | DELIVERY IN ROMANIA FROM 9.9 RON*

Nattokinase

Display: 1-4 from 4 products

 Filters

Nattokinaza este o enzimă extrasă din natto, un aliment japonez fabricat din soia fermentată. Natto este un preparat popular pentru micul dejun în Japonia, cunoscut pentru mirosul său puternic, asemănător cu brânza și consistența lipicioasă. Se produce prin adăugarea bacteriei Bacillus subtilis natto la boabe de soia fierte și lăsând până la fermentare.
 
 

Singura sursă de nattokinază este de la natto și poate fi produsă numai prin acest proces de fermentare specific. Enzima extrasă este fabricată în capsule și tablete, deși poate fi găsită și sub formă de pulbere în Japonia.
 

Natto a fost folosit de mult timp în medicina populară pentru tratarea bolilor cardiovasculare; Se crede că nattokinaza posedă aceleași proprietăți. Deși, în general, este considerat sigur și tolerabil, nattokinaza poate provoca reacții adverse și interacționa cu anumite medicamente.


În medicina alternativă, se crede că nattokinaza beneficiază persoanele cu boli cardiace și vasculare, în parte prin descompunerea cheagurilor de sânge care pot împiedica circulația. Printre condițiile pretinse pentru prevenirea sau tratarea nattokinazei sunt:
  • Angina
  • Ateroscleroza
  • Tromboza venoasă profundă (TVP)
  • Hemoroizi
  • Hipertensiune arterială (hipertensiune arterială)
  • Infarct miocardic (infarct miocardic)
  • Boala arterelor periferice (PAD)
  • Accident vascular cerebral
  • Varice
 

Până în prezent, există puține studii care susțin cu tărie aceste afirmații. Asta nu înseamnă că nu există cercetări promițătoare; pur și simplu, majoritatea studiilor sunt mici și deseori slab concepute. Iată câteva care merită luate în considerare.


 

PRODUCT CATEGORIES

CATEGORIES OF DISEASES

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!