5-HTP

Display: 1-9 from 9 products

 Filters
5-HTP este unul din antidepresivele naturale, o substanță care se formează în mod natural în organism din aminoacidul triptofan pentru a produce serotonina. 5-HTP (l-5-Hidroxitriptofan) este un aminoacid precursor al serotoninei, un neurotransmițător important  numit și “hormonul fericirii”, necesar pentru transferul impulsurilor nervoase între celule. Pentru ca 5-HTP  să se convertească în serotonină, organismul mai are nevoie și de vitaminele C si B6.
 
 

Beneficiile suplimentelor de 5-HTP (5-hidroxitriptofan) sunt multiple deoarece pot influența starea de spirit, somnul, durerea, și chiar foamea.

  • În depresie. 5-HTP ajută la ameliorarea depresiei și poate fi considerat o alternativă naturală la Prozac.
  • În durere. Suplimentele 5-HTP par să contribuie și la diminuarea simptomelor fibromialgiei*. În unele studii a scăzut durerea, a contribuit la diminuarea unor stări de dificultate /rigiditate care apar de obicei dimineața,
  • Insomnii. Consumul de 5htp a dus la reglarea problemelor de somn
  • În slăbit. Suplimentele cu 5HTP au contribuit la suprimarea poftei de mancare (a hormonilor care provoacă foamea), reglarea apetitului și ajutând astfel la pierderea în greutate.
  • Previne anxietatea. 5-HTP traversează cu ușurință bariera hematoencefalică şi după transformarea în serotonină vă poate ajuta să vă îmbunătățiți dispoziția. Cercetările arată că 5-HTP poate ajuta la controlul impulsivităţii și la echilibrarea stărilor de spirit, reducând anxietatea şi atacurile de panică.

PRODUCT CATEGORIES

CATEGORIES OF DISEASES

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!