☎️ DURING JULY 22 - 26, PHONE CONTACT IS NOT POSSIBLE, ONLINE ORDERS SHIPPING NORMAL 🚚

ENZIME

Display: 1-48 from 49 products

 Filters
Enzimele digestive sunt o componenta esentiala a sistemului digestiv. Fara enzime, corpul nu ar putea descompune alimentele iar nutrientii continuti de acestea nu ar putea fi absorbiti complet. Lipsa sau insuficienta enzimelor digestive cauzeaza o serie intreaga de tulburari gastrointestinale si predispun la malnutritie, chiar daca se consuma o dieta sanatoasa si variata. Aflati mai multe despre enzimele digestive si despre rolurile lor!   

 
 

Corpul uman secreta o varietate de enzime care participa la descompunerea hranei. Ele sunt produse de glandele salivare si de celule care se regasesc in mucoasele stomacului, pancreasului si intestinului subtire. Sunt eliberate atat in anticiparea procesului de hranire, atunci cand mirosim si cand gustam mancarea, cat si pe tot parcursul procesului de digestie. Unele alimente contin in mod natural enzime digestive care contribuie la descompunerea si absorbtia anumitor nutrienti. Deficientele de enzime digestive sunt asociate cu numeroase tipuri de probleme de sanatate, in special cu cele care afecteaza pancreasul. Acesta secreta mai multe enzime-cheie.


Deseori, simptomele acestor deficiente de enzime pot fi ameliorate prin intermediul unui regim-igieno dietetic adecvat, recomandat de medic, prin restrictionarea anumitor alimente sau prin adaugarea altor alimente care contin enzime in mod natural. Varianta suplimentelor alimentare care contin enzime este disponibila si, bineinteles, exista foarte multe tipuri de medicamente care pot fi folosite la recomandarea medicului specialist.

PRODUCT CATEGORIES

CATEGORIES OF DISEASES

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!