Citrulina

Display: 1-8 from 8 products

 Filters

L-citrulina este un aminoacid neesențial, care în alimentația noastră reprezinta un lucru infim. O putem găsi, de exemplu, în pepene. Cu toate acestea, ea joacă un rol important în multe procese biologice. Interesant este că citrulina nu devine direct oxid de azot. Rinichii schimbă L-citrulina în aminoacidul L-arginină, și mai târziu, în oxid de azot. L-citrulina este folosită ca supliment nutrițional pentru a crește performanța sportivilor atât pentru antrenamentele de forță, cât și cele cardio.
 Suplimentarea cu L-arginină asigură o creștere radicală a L-argininei în plasmă, în timp ce suplimentarea cu L-citrulină crește concentrațiile de arginină pe o perioadă mai lungă de timp

 

Care este diferența dintre L-citrulină și citrulină malat?

Este mai bine să utilizați citrulină malat sau L-citrulină pură? Singura diferență dintre acestea două forme a citrulinei este că, malatul de citrulină conține malat sau acid malic. Asta e tot.

Pe internet există diverse afirmații potrivit cărora acidul malic ajută la absorbția mai eficientă a citrulinei, dar acesta nu este principalul motiv pentru care este administrat în asociere cu citrulina. Împreună, acestea reprezintă o parte importantă a ciclului de acid citric. Ciclonul acidului citric este unul din modurile în care organismul produce energie.

Prin completarea cu citrulină malat, realizați extinderea vasculară (Citrulin) cu generarea de energie (acid malic sub formă de malat). 

PRODUCT CATEGORIES

CATEGORIES OF DISEASES

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!