Now Foods TestoJack 300 (Tongkat Ali), Now Foods, 60 capsule

1 Review
182,91 Lei 149,99 Lei

Expiration Date: 02.2024


Unavailable at the moment

Delivery date: 24-72h

Product Code: 2010 Do you need help? 0764710771
La achizitionarea acestui produs primiti 149 fidelity points
Add to wishlist Request information
 • Description
 • Reviews (1)

TestoJack 300 - un amestec patentat de Ginseng din Malaezia pentru creşterea nivelului de testosteron, masei musculare şi o regenarare mai bună


Eurycoma longifolia Jack este numele științific pentru ceea ce este mai frecvent cunoscut sub numele de Tongkat Ali, Ginseng din Malaezia sau Longjack. Deși fiecare parte a plantei Tongkat Ali este folosită in compusi tradiționali din Asia de Sud-Est, rădăcina ei este deosebit de apreciată. Se știe că Tongkat Ali posedă diverși compuși bioactivi naturali, inclusiv euripeptide și saponine. NOW® TestoJack 300 ™ livrează 300 mg extract de Tongkat Ali non-OMG pe capsulă.
 

Beneficii pentru Tongkat Ali

În medicina alternativă, tongkat ali crește nivelurile de testosteron, promovează forța musculară și abordează o serie de afecțiuni cum ar fi disfuncția erectilă, scăderea libidoului, oboseală și stres.
 

 • Disfuncția erectilă și scăderea libidoului

Tongkat ali este adesea folosit ca un remediu pentru disfunctii erectile. Există dovezi preliminare că ar putea ajuta. De exemplu, un mic studiu publicat in medicina complementara si alternativa bazata pe dovezi , cercetatorii au descoperit ca suplimentarea cu 12 saptamani a unui produs care contine un extract Eurycoma longifolia si Polygonum minus (un antioxidant) a contribuit la imbunatatirea performantelor sexuale si a functiei erectile.
 

 • Pentru a construi masa musculara

Tongkat ali poate crește masa musculară și puterea musculară datorită efectelor sale pretinse asupra nivelului de testosteron. Este uneori folosit pentru a stimula performanța sportivă, forța fizică și pentru a promova pierderea de grăsime. Într-un studiu preliminar publicat în Jurnalul Britanic de Medicină Sportivă , cercetătorii au descoperit că 100 mg / zi de extract de Eurycoma longifolia timp de cinci săptămâni a mărit masa musculară și puterea bărbaților care participă la un program intensiv de formare a rezistenței, comparativ cu cei care au participat la program singur.


 

 • Trateaza infertilitatea

Tongkat ali arată promisiunea în tratamentul infertilității, sugerează un studiu preliminar publicat în Jurnalul Asian de Andrologie în 2010. Cercetătorii au constatat că suplimentarea cu 200 mg pe zi cu Eurycoma longifolia la bărbați timp de trei până la nouă luni a dus la creșterea volumului spermei, a concentrațiilor spermatozoizilor, a procentului morfologiei normale a spermei și a motilității spermei și a determinat o sarcină spontană în 11 dintre partenerii participanților după tratament.
 

 • Stresul

Unele cercetări sugerează că tongkat ali poate ajuta la ameliorarea stresului. Cercetarea disponibilă include un mic studiu publicat în Jurnalul Societății Internaționale de Nutriție Sportivă . Anchetatorii au evaluat hormonii de stres si starea de spirit la 63 de persoane inainte si dupa ce au luat un supliment tongkat ali timp de patru saptamani si au gasit imbunatatiri semnificative in stari de stare de tensiune, furie si confuzie, precum si scaderea cortizolului salivar si cresterea testosteronului la cei care iau tongkat ali extract.
 

TestoJack 100 şi beneficiile sale

 
 • Creste natural nivelul de testosteron
 • Creste placerea sexuala si intensitatea
 •  Creste performanta sexuala
 •  Echilibreaza nivelul de hormoni la barbati
 •  Ajuta la arderea grasimilor
 •  Ajuta la cresterea masei musculare
 •  Ajuta la cresterea sanatoasa a libidoului si a spermatogenezei
 •  Creste energia si tonusul
 • 100% produs natural


Mod de administrare

Luați 1 capsulă zilnic, după cum este necesar sau conform recomandărilor medicului dumneavoastră.
 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Veg Capsule
  Amount Per Serving %Daily Value
Tongkat Ali (Root) (Eurycoma longifolia Jack Extract) 300 mg *
* Daily Value not established.
 

Atentie

Doar pentru adulti. Acest produs nu este destinat persoanelor cu afecțiuni grave sau femeilor însărcinate / care alăptează. Consultați medicul dacă luați orice medicament. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În acest produs pot apărea variații naturale de culoare. Nu mâncați pachetul de prospețime. A se păstra în sticlă. A se păstra într-un loc răcoros și uscat după deschidere.
If you want to express your opinion about this product you can add a review.

write a review


The review was sent successfully.

Verified purchase

Dorin,

Produsele au ajuns a doua zi de la plasarea comenzii

Raspunde

Was this review useful?

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!

Poze realizate de alti clienti care au cumparat si testat produsul

Dorin

Dorin

10 months