Now Foods Probiotic-10 (Probiotice) 50 Billion, Now Foods, 50 capsule

2 Reviews
207,31 RON 169,99 RON

Expiration Date: 07.2025


Limited stock

Delivery date: 24-48h

Stock limit
Add to cart
Quantity Discounts
From Discount Price / each You save
2 each -5% 161,49 RON 17,00 RON +
4 each -6% 159,79 RON 40,80 RON +
Product Code: 946 Do you need help? 0764710771
La achizitionarea acestui produs primiti 169 fidelity points
Add to wishlist Request information
 • Description
 • Reviews (2)

Probiotic-10 este un amestec de probiotice care ajută la o digestie normală, protejeză microflora intestinală și susține sistemul imunitar

 

Probiotic-10 este un amestec de probiotice (microorganisme vii și bacterii sănătoase) care menține echilibrul microflorei intestinale și împiedică proliferarea microorganismelor dăunătoare din organism. Aceste 10 tulpini probiotice asigură funcționarea sănătoasă a sistemului digestiv și imunitar. Probioticele reglează funcția intestinală, combat diareea și constipația, elimină substanțele toxice din organism și îmbunătățesc profilul lipidic la persoanele cu niveluri ridicate de colesterol rău. Probioticele pot ameliora simptomele de intoleranță la lactoză prin producerea unei enzime p-galactozidază care descompune lactoza.

         

Probiotic-10 conține până la 50 miliarde de culturi vii într-o singură porție, care asigură o absorbție eficientă a vitaminelor și mineralelor, ceea ce are un efect benefic asupra imunității.                  

În ce perioadă este indicat a se administra probiotice în doze mai mari?

 

Probioticele ar trebui utilizate în doze mai mari în timpul răcelii, infecțiilor sau în cazul unei imunități slăbite. De asemenea, probioticele sunt suplimente indicate în timpul tratamentului cu antibiotice care afectează microflora intestinală, dar și în cazul problemelor digestive sau gastrice.
 

Intr-un colon sanatos, lactobacilii ar trebui să fie in proportie de 85% din flora. Cu toate acestea, colonul are in medie mult mai puţin decat acest procent, si de aceea se pot provoca balonari, gaze, constipatie, si un sindrom de malabsorbţie alimentara. Lipsa de Lactobacillus acidophilus poate provoca, de asemenea, o extindere a Candidei, care, la randul ei, poate provoca infectii bacteriene neplacute in stomac, acidophilus elibereaza peroxid de hidrogen si alte gaze care ucid bacteriile. Cu toate acestea, atunci cand nu este suficient acidophilus in stomac, bacteriile tind sa domine.

O lipsa de acidophilus poate provoca o respiratia urat mirositoare. Unele bacterii din stomac pot provoca halitoza atunci cand produsele alimentare sunt digerate. Lactobacillus acidophilus nu produce halena atunci cand alimentele se descompun. Dacă ne confruntam cu o respiraţie urat mirositoare, ar putea fi din cauza digestiei, şi un supliment de acidofilus poate ajuta.

Se vorbeste adesea despre rolul acidophilus in reducerea riscului de cancer de colon, pentru că ajută la digestie şi la reglarea tranzitului intestinal. Acesta, de asemenea, imbunatateste raspunsul imun, deoarece creează antibiotice naturale in organism, reducand riscul de boli şi infecţii.Poate reduce si unele simptomele ale unor boli respiratorii, cum ar fi astmul, alergiile, şi probleme ale sinusurilor. Deoarece o stare bună de sănătate depinde de absorbtia de substante nutritive, este necasara o crestere a cantitatii de acidophilus in corpul nostru.
 

Probiotic-10 și beneficiile sale

 • Amestec de probiotice
 • Conține până la 50 miliarde de culturi vii într-o porție
 • Contribuie la buna funcționare a sistemului digestiv
 • Protejează și îmbunătățește microflora intestinală
 • Contribuie la o mai bună absorbție de vitamine și minerale
 • Susține sistemul imunitar
 • Ameliorează simptomele intoleranței la lactoză
 • Crește eficiența antibioticelor
 • Elimină toxinele din organism
 • Reduce nivelul colesterolului
 • Previne alergiile
 • Îmbunătățește profilul lipidic


Mod de administrare

Luati 1 capsula pe zi intre mese sau pe stomacul gol.
Pastrati la frigider dupa desfacerea ambalajului.

 
Supplement Facts
Serving Size: 1 Veg Capsule
  Amount Per Serving %Daily Value
Blend of 10 Strains
of Probiotic Bacteria:

Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (Bl -04),
Lactobacillus plantarum (Lp -115), Lactobacillus casei (Lc-11),
Lactobacillus rhamnosus (Lr-32), Lactobacillus paracasei (Lpc-37),
Bifidobacterium breve (Bb-03), Streptococcus thermophilus (Sl-21),
Lactobacillus salivarius (Ls-33), Bifidobacterium longum (Bl-05)
50 Billion CFU *
* Daily Value not established.
  

Atenție

Produsul nu este un substitut pentru o alimentație variată și echilibrată. A se păstra într-un loc uscat, sub 25°C. A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Nu depășiți porția zilnică recomandată. 

Important: Scrie-ne parerea ta despre acest produs in sectiunea Review-uri! Multumim! :)

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.

If you want to express your opinion about this product you can add a review.

The review was sent successfully.
Verified purchase

Copacescu Catalin,

Eu le iau pentru constipatie cronica... Acum 1 an.. Am luat... Au fost ceve mai bune... Am comandat din nou, 2 cutii mari...

Raspunde

Was this review useful?

Verified purchase

Iuliana Marcu,

Pentru mine sunt cele mai bune probiotice atunci cand trebuie sa iau antibiotic

Raspunde

Was this review useful?

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!