Jarrow Formulas Lactoferrin (Lactotransferina), 250 mg, Jarrow Formulas, 60 capsule

331,24 RON 264,99 RON

Certifications:

Expiration Date: 06.2025


Limited stock

Delivery date: 24-48h

Stock limit
Add to cart
Quantity Discounts
From Discount Price / each You save
2 each -5% 251,74 RON 26,50 RON +
4 each -6% 249,09 RON 63,60 RON +
Product Code: 2377 Do you need help? 0764710771
La achizitionarea acestui produs primiti 264 fidelity points
Add to wishlist Request information
  • Description
  • Reviews (0)


Contine lactoferina, glicoproteina implicata in reglarea metabolismului fierului si in echilibrarea sistemului imunitar.


Lactoferina este glicoproteina cea mai activa din colostru (prima forma de lapte matern) si din zer, care leaga fierul (ca si transferina si feritina) si il neutralizeaza. Fierul, in forma ionica, in cantitate prea mare, nu este benefic pentru organism deoarece favorizeaza dezvoltarea factorilor perturbatori. Lactoferina este prezenta in concentratia cea mai mare in cavitatea bucala, dar se gaseste si in secretiile salivare, lacrimale, bronsice, nazale, biliare, pancreatice, vaginale, cervicale, in cele de pe suprafata mucoaselor si in sange. Receptorii de lactoferina exista si in neutrofile, celule ale sistemului imunitar.

Deficitul de fier poate duce la anemie, oboseala si circulatie necorespunzatoare, precum si multe alte disconforturi fizice. Lactoferina este in mod natural legata de fier, studii care s-au dovedit a avea un efect pozitiv asupra absorbtiei fierului, a nivelului de fier din sange si a problemelor digestive. 

Lactoferrin Beneficii

  • metabolismul normal al fierului; lactoferina este un compus “siderofil” (mobilizeaza ionii de fier regasiti peste limita normala in tesuturi), care determina:
    • mentinerea sintezei globulelor rosii in maduva osoasa (furnizeaza ionii de fier necesari)
  • sustinerea organismului in fata actiunii factorilor perturbatori si a manifestarilor date de acestia prin mentinerea structurii normale a mucoasei intestinale. In plus, mentine permeabilitatea normala a mucoasei digestive si limiteaza actiunea histaminei la acest nivel (histamina este un compus care se gaseste in mod natural in organism si care se poate elibera din mastocite, avand astfel un rol important in raspunsurile alergice, ducand la bronhoconstrictie, vasodilatatie, cresterea permeabilitatii capilare).
  • mentinerea structurii normale a masei osoase prin sustinerea formarii si diferentierii normale a osteoblastelor care construiesc tesutul osos
  • echilibrarea sistemul imunitar
  • sustinerea organismului in stari de efort fizic intens: ajuta la sustinerea formarii tesuturilor datorita continutului crescut in aminoacizii: arginina, glicina, prolina, leucina, valina
 


Utilizare recomandată

Luați 1 capsulă pe zi cu alimente sau conform instrucțiunilor unui specialist calificat. 
Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
  Amount Per Serving % DV
Lactoferrin  (Apolactoferrin)  250 mg
† Daily Value (DV) not established.
 

Avertizări

A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs dacă încercați să rămâneți însărcinată, gravidă sau alăptați, sub vârsta de 18 ani sau aveți o afecțiune medicală; dacă apar reacții adverse, întrerupeți utilizarea.

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.

If you want to express your opinion about this product you can add a review.

The review was sent successfully.

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!