Doctor's Best Glucosamine Sulfate, 750 mg, Doctor's Best, 180 capsule

118,74 RON 94,99 RON

Certifications:

Expiration Date: 06.2025


Limited stock

Delivery date: 24-48h

Stock limit
Add to cart
Quantity Discounts
From Discount Price / each You save
2 each -5% 90,24 RON 9,50 RON +
Product Code: 1638 Do you need help? 0764710771
La achizitionarea acestui produs primiti 94 fidelity points
Add to wishlist Request information
  • Description
  • Reviews (0)

Glucozamina sulfat - supliment eficient, care crește densitatea cartilajului articulațiilor protectoare, ameliorează durerea și are efecte antiinflamatorii

 

Glucozamina Sulfat de la Doctor's Best este o substanță endogenă, produsă în corpul nostru și care continuă să funcționeze. Din punct de vedere chimic, de fapt, așa cum sugerează și numele, este derivat din glucoză, din care și rezultă în final. Acesta include compușii cunoscuți ca și polizaharide, sau glicozamino-glicani.
 

Acești compuși sunt prezenți în articulații și ligamente unde se găsește apa, crescând astfel flexibilitatea cartilajului, și, astfel, mobilitatea articulației. Formează perne cartilaginoase la capetele oaselor ca o căptușeală a articulației. În acest fel, protejează articulațiile, ameliorează durerea și îmbunătățește mobilitatea. Glucozamina este cel mai adesea întâlnită în compoziții cum ar fi sulfatul de amoniu (sulfat), sulfatul de glucozamină. Doar sulful ajută la includerea moleculelor de glucozamină (molecula polizaharidică, care conține glucozamină) in structurile libere din cartilaj. Acestă formă este cea mai bună deoarece se absoarbe repede în intestin. Prin urmare, ea ajută la construirea cartilajului. 

Glucozamina sulfat ajută împotriva durerilor și inflamațiilor articulațiilor, ceea ce este important în atenuarea artritei articulațiilor. Este important de remarcat faptul că reduce durerea și conferă rigiditate tuturor articulațiilor, adică repară problemele genunchiului, degetelor, articulațiilor coatelor, și altele. Efecte pozitive are, de asemenea, în problemele spondilozei cervicale, toracice și lombare, a coloanei vertebrale. Popular vorbind, este leacul pentru articulații, fie că este vorba de șold sau genunchi. În general, este denumit alimentul comun al articulațiilor, pentru a ajuta la vindecarea, entorselor. Acesta este, de asemenea, utilizat ca o măsură de precauție pentru consolidarea articulațiilor și împotriva deteriorării și uzurii, ceea ce este important în prevenirea artritei articulațiilor.
 

Beneficii

  • protecție excelentă a articulațiilor
  • ajută la repararea și construirea cartilajului
  • asigură articulații sănătoase
 

Mod de administrare

Consumați 2 capsule pe zi.

 
Supplement Facts
Serving Size: 2 Capsules
Servings Per Container: 90
  Amount Per Serving: % Daily Value
Chloride (from glucosamine sulfate 2KCI) 172 mg 7%
Potassium (from glucosamine sulfate 2KCI) 190 mg 4%
Glucosamine sulfate 2KCI 1500 mg
† Daily Value not established.
 

Atenție

Supliment alimentar. Produsul nu este un substitut pentru o alimentație variată și echilibrată. Se depozitează într-un loc uscat, la sub 25 ° C. A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui. Nu este potrivit pentru copii, gravide și femei care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.

If you want to express your opinion about this product you can add a review.

The review was sent successfully.

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!