🚚 | TRANSPORT NATIONAL DE LA 9.9 RON*

Now Foods Prostate Health Clinical Strength, Now Foods, 180 Softgels

356,24 RON 284,99 RON
Marime:

Data de Expirare: 10.2025


Stoc Limitat

Durata de livrare: 24-48h

Limita stoc
Adauga in cos
Reduceri de Cantitate
De la Discount Pret / buc Economisesti
2 buc -5% 270,74 RON 28,50 RON +
4 buc -6% 267,89 RON 68,40 RON +
Cod Produs: 2861 Ai nevoie de ajutor? 0764710771
La achizitionarea acestui produs primiti 284 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Prostate Health - un amestec complex de extracte din plante, oligoelemente și vitamina D pentru cea mai bună îngrijire a sănătății bărbaților

 


Prostate Health este un supliment nutritiv atent conceput pentru îngrijirea maximă a prostatei și a tractului urinar. Profilul său complex de ingrediente rezultă din cunoștințele acumulate într-o varietate de studii de cercetare. Acesta conține extracte din plante, oligoelemente alese cu grijă și vitamina D, toate prezente în proporții optim selectate, datorită cărora este un produs cu adevărat complex pentru îngrijirea maximă a sănătății bărbaților. Unul dintre ingredientele din amestec este licopenul, un compus extras cu grijă din roșii, care funcționează ca un antioxidant. Antioxidanții sunt deosebit de importanți pentru buna sănătate a prostatei, deoarece protejează celulele corpului de radicalii liberi. Un alt ingredient din amestec este extractul de Saw Palmetto (palmier pitic). Este bogat în substanțe cunoscute pentru contribuirea la armonizarea generală a sănătății corpului bărbaților, inclusiv a prostatei și a sistemului urinar.


În acest scop, în mod tradițional se folosește și extractul din semințe de dovleac. În plus, Prostate Health include o formă cu absorbție ridicată de zinc sub formă chelată, care contribuie la funcțiile reproductive adecvate și aduce beneficii fertilității generale. Mai mult, susține nivelul de testosteron din sânge, precum și sistemul imunitar, care este, de asemenea, întărit și mai mult datorită seleniului Albion Glycinate. Acest lucru contribuie, de asemenea, la spermatogeneza sănătoasă, care, după cum sugerează și numele, implică producția naturală de spermă în corpul bărbaților.


Următoarea pe listă este vitamina D3, care este crucială pentru buna funcționare a imunității și a diviziunii celulare - un factor important în sănătatea prostatei. În cele din urmă, ingredientele sunt completate cu alte substanțe de susținere, cum ar fi extractul de rodie și beta-sitosterol, care fac parte integrantă din suplimentul nutritiv complex pentru sănătatea fiecărui bărbat. Prostate Health este, astfel, un instrument eficient pentru menținerea sănătății bărbaților de toate vârstele. Cu toate acestea, utilizarea sa este în special indicată bărbaților de vârste mijlocii și mai în vârstă, pentru care există un risc crescut de a dezvolta posibile probleme de prostată.


Odată cu vârsta, prostata tinde să crească, ceea ce poate duce la deplasări mai dese la baie, mai ales noaptea. Acest lucru se poate reflecta în cele din urmă asupra calității somnului, al cărui deficit poate interfera cu multe procese cruciale care au loc în mod normal în organism în timpul somnului. Ingredientele incluse în Prostate Health pot fi, de asemenea, de interes pentru sportivi, care doresc să mențină un nivel sănătos de testosteron din sânge, întrucât acest hormon joacă un rol important în maximizarea performanței fizice.

 

Prostate Health Compozitie

 
  • Saw Palmetto Extract
Extractul de Saw palmetto este un supliment obținut din boabele plantei Saw palmetto (Serenoa repens). Acesta este utilizat în mod obișnuit pentru a trata simptomele unei prostate mărite, o afecțiune cunoscută sub numele de hiperplazie benignă de prostată (HBP). De asemenea, este uneori folosit pentru a trata căderea părului și acneea.
 
  • Phytosterols

S-a demonstrat că fitosterolii au efecte de scădere a colesterolului și sunt uneori utilizați ca alternativă naturală la medicamentele pentru scăderea colesterolului, cunoscute sub numele de statine. Ei pot acționa prin inhibarea absorbției colesterolului din intestin, ceea ce poate ajuta la scăderea nivelului de colesterol din sânge.
 

  • Stinging Nettle Root Extract
Extractul de rădăcină de urzică este un supliment obținut din rădăcina plantei urzică (Urtica dioica). Acesta este utilizat în mod obișnuit pentru tratamentul simptomelor unei prostate mărite, o afecțiune cunoscută sub numele de hiperplazie benignă de prostată. De asemenea, este uneori folosit pentru tratarea alergiilor și a febrei fânului, precum și a durerilor articulare și a artritei.
 
  • Quercetin
Quercetina este un flavonoid vegetal, care este un tip de compus chimic natural care se găsește într-o mare varietate de plante. Este un tip de antioxidant, ceea ce înseamnă că ajută la protejarea celulelor împotriva daunelor cauzate de radicalii liberi, care sunt molecule instabile care pot deteriora celulele și pot contribui la dezvoltarea diferitelor boli.
 
  • Turmeric Root Extract
Extractul de rădăcină de turmeric este bogat într-un compus numit curcumină, despre care se crede că are efecte antioxidante și antiinflamatorii. Se crede că ajută la reducerea inflamației, care este implicată în multe boli cronice, și că protejează celulele de daunele cauzate de radicalii liberi.
 
  • Pumpkin Seed Oil
Uleiul din semințe de dovleac este un tip de ulei obținut din semințele plantei de dovleac (Cucurbita pepo). Acesta este bogat în mai multe substanțe nutritive, inclusiv acizi grași nesaturați, antioxidanți și minerale.
 
  • Lycopene
Licopenul este un pigment vegetal care este responsabil pentru culoarea roșie a multor fructe și legume, inclusiv a roșiilor, pepenilor verzi și a grepfrutului roz. Este un tip de carotenoid, care este o clasă de pigmenți care se găsesc în plante și în alte organisme fotosintetice.
 
  • Green Tea Extract
Se crede că extractul de ceai verde acționează prin inhibarea producției de hormoni care stimulează creșterea glandei prostatei și prin reducerea inflamației. Este, de asemenea, o sursă bogată de antioxidanți, care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva deteriorării și la reducerea riscului de apariție a anumitor tipuri de cancer, inclusiv a cancerului de prostată.
 
  • Pomegranate Extract
Extractul de rodie este adesea utilizat pentru potențialele sale beneficii pentru sănătatea inimii. Acesta poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol și poate contribui la reducerea riscului de atac de cord și de accident vascular cerebral.
 
  • Trans-Resveratrol
Trans-resveratrolul este un compus vegetal care se găsește într-o varietate de fructe, legume și alte plante, inclusiv struguri, fructe de pădure și arahide. Este un tip de polifenol, care este o clasă de compuși care se găsesc în plante și despre care se crede că ar avea o serie de beneficii potențiale pentru sănătate.
 
  • Flax Seed Lignan Extract
Extractul de lignani din semințe de in este un supliment obținut din semințele plantei de in (Linum usitatissimum). Acesta este bogat într-un grup de compuși numiți lignani, care sunt compuși vegetali care au o serie de beneficii potențiale pentru sănătate cum ar fi: Reducerea riscului de apariție a anumitor tipuri de cancer in special cancerul de sân și cancerul de prostată.



 

Prostate Health Beneficii

 
  • mentinerea structurii (sustine diviziunea celulara normala de la acest nivel) si a functiilor prostatei, prin :
  • suport in reducerea nivelului de dihidrotestosteron (DHT), hormon implicat in cresterea volumului prostatei (sustine reducerea actiunii enzimei 5-alfa-reductaza de tip 1 si 2 care metabolizeaza testosteronul liber in DHT, fara a produce dezechilibre hormonale)
  • echilibrarea actiunii testosteronului si a estrogenilor asupra celulelor prostatei si a altor organe cu receptori celulari hormonali (de ex.: oase, creier etc.)
  • sustinerea structurii celulelor in fata actiunii radicalilor liberi (actiune antioxidanta)
  • suport in reducerea factorilor care pot influenta diviziunea normala a celulelor (ofera suport in reducerea productiei TNF-alfa si a MMP3- matrice metalopeptidaza-3)
  • favorizarea regenerarii rezervei de licopina in tesuturile prostatei (aceasta rezerva scade in cazul dezechilibrelor functionale)
  • sustinerea reducerii manifestarilor de la nivelul aparatului genital masculin (AKBA- acidul 3-O-acetil-11-keto-ss-boswellic ofera suport in limitarea actiunii enzimei 5-LOX si a enzimei elastaza leucocitara umana)
  • suport in limitarea frecventei urinarilor nocturne si a cantitatii de reziduu vezical (mentine tonusul musculaturii uretrei si al vezicii urinare prin actiune antagonista pe receptorii alfa-1 adrenergici)
  • favorizarea fluxului sangvin la nivelul regiunii pelvine (actiune vasodilatatoare prin sustinerea sintezei oxidului nitric)
  • sustinerea functiei de reproducere si a sanatatii sexuale masculine
  • functionarea normala a sistemului imunitar
  • mentinerea sanatatii sistemului osos, prin:
  • mentinerea structurii si mobilitatii oasteoarticulare
  • sustinerea absorbtiei si utilizarii normale a calciului si a fosforului si mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange



 

Sugestii de utilizare

Luați 3 capsule moi pe zi cu alimente.








 

Avertismente

Atenție: Numai pentru adulți. Consultați medicul dacă sunteți gravidă/însărcinată, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. A nu se păstra la îndemâna copiilor.

În acest produs pot apărea variații naturale de culoare.

A se păstra într-un loc răcoros și uscat după deschidere.

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!