Zeaxantin

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Este un carotenoid care se găsește mai ales în frunzele plantelor verzi. Este principalul carotenoid xantofil conținut de către retină, astfel în macula centrală predomină zeaxantina, iar la periferia retinei predomină luteina. Acești carotenoizi au rolul de a proteja ochiul de acțiunea radicalilor liberi, stresului oxidativ și de lumina UV. Densitatea optică a pigmentului macular poate diminua de-a lungul anilor, generând procesul de degenerescență maculară și modificări ale vederii centrale.

 Radicalii liberi produc leziuni în ochi datorită oboselii cauzate de lumina solare, solicitarea ochilor, si lipsa nutrienților din dieta – compusul Swanson Ultra luteina si zeaxantină pot ajuta. Singurele două carotenoide pe care corpul tău le selectează pentru protecția ochilor, pe care le găsim în mod natural în anumite fructe colorate, legume, flori și crustacee.


Una dintre cele mai importante abilități ale zeaxantinei si luteinei este filtrarea luminii albastre a soarelui aproape de razele UV, cu lungimea de undă si efectul cel mai dăunător potențial din spectrul luminii vizibile, asupra celulelor maculare sensibile la lumina din retină.


Organismul nu poate produce luteină sau zeaxantina de la sine, lăsând dieta si suplimentele ca singura modalitate de a obține acești antioxidanți vitali pentru vedere.

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 16:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!