Proteina vegetala VEG

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Proteinele pentru vegetarieni sunt proteine special concepute pentru vegetarienii și veganii care doresc să își asigure necesarul de proteine din alte surse decât cele de origine animală. Acestea conțin într-o proporție foarte mare proteine de înaltă calitate care ajută la dezvoltarea și regenerarea masei musculare. Printre acestea putem să enumerăm: proteine din ou, proteine din soia, proteine din orez, proteine din mazăre și proteine din cânepă.


Proteinele pentru vegetarieni și beneficiile acestora

  • au un conținut ridicat de proteine de calitate superioară
  • furnizează cantitatea necesară de aminoacizi
  • ajută la creșterea și regenerarea masei musculare
  • sunt potrivite pentru vegetarieni și vegani
  • sunt disponibile în mai multe variante

   

Tipuri de proteine pentru vegetarieni

       

Proteina din cânepă este bogată în enzime, vitamine și aminoacizi esențiali. Este ușor de digerat și conține doar o cantitate minimă de grăsimi. Avantajul ei constă în faptul că în afară de conținutul ridicat de proteine, contribuie la susținerea imunității.

         

Proteinele din albuș de ou sunt digerate mai lent, asigurând astfel un necesar de proteine pentru o periodă mai lungă de timp. Au o valoare biologică ridicată și conțin aminoacizi esențiali care sunt necesari pentru creșterea eficientă a masei musculare. Nu contin grăsimi, colesterol sau carbohidrați. Datorită faptului că se digeră lent, acestea pot fi consumate înainte de culcare.

            

Proteina din mazăre este obținută din mazăre galbenă mică și este considerată o proteină vegană revoluționară. Conține toți aminoacizii esențiali și are o concentrație ridicată din următorii aminoacizi: arginină, lizină și fenilalanină. Conține BCAA în proporție de15-20% din conținutul total. Comparativ cu alte proteine de origine animală, are o valoare biologică mult mai mică, dar pe de altă parte, poate fi aromatizată și se dizolvă ușor în apă. Printre avantajele acesteia se numără faptul că nu conține grăsimi sau colesterol.

     

Proteina din orez este considerată a fi una dintre cele mai bune surse de proteine vegetale. Este relativ ușor de digerat și valoarea biologică a acesteia este destul de mare în comparație cu alte proteine de origine vegetală. Se obține din orez brun, care este succesiv măcinat până se obține făină, iar cu ajutorul enzimelor se obține proteina necesară, care este în final uscată. Marele avantaj este că acest proces de separare a proteinelor va elimina toate sursele de alergeni.

     

Proteina din soia este o proteină de origine vegetală, fiind preferată de vegani și vegetarieni. Avantajul este că are o valoare biologică ridicată care poate fi comparată, de exemplu, cu cea a cazeinei. Conține un spectru complex de aminoacizi care ajută la construirea și regenerarea masei musculare. Are o rată medie de absorbție și conține o cantitate mai mică de aminoacizi BCAA cu lanț ramificat comparativ cu proteina din zer. Cu toate acestea, acest lucru este recompensat de conținutul aproape dublu de aminoacizi L-glutamină și L-arginină. Singurul dezavantaj este că poate determina apariția alergiilor, datorită conținutului ridicat de alergeni.

Suport clienti Luni - Vineri: 12:00 - 20:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!