🚚 | TRANSPORT NATIONAL DE LA 9.9 RON*

BioTech USA 100% Creatina monohidrata, BioTech USA, 1000g

119,99 RON 89,99 RON

Aroma: Fara aroma


Data de Expirare: 03.2023


Stoc epuizat

Durata de livrare: 24-48 ore

Cod Produs: 536 Ai nevoie de ajutor? 0764710771
La achizitionarea acestui produs primiti 89 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

100% Creatina Monohidrat de cea mai mare puritate, care  promovează creșterea musculară, volumul său, puterea și regenerarea

 

Creatina 100% este o creatină monohidrat pură. Acest tip de creatină a început revoluția suplimentelor sportive la începutul anilor '90, deoarece a fost descoperit ca primul produs natural, cu efecte similare precum ale steroizilor. Stocurile de creatină din mușchi sunt necesari pentru donarea grupurilor de fosfat pentru a regenera ATP consumat. Astfel, ea servește ca o energie celulară de alimentare pentru contracții musculare. În plus, creatina are capacitatea de a crește volumul celulelor musculare și sinteza proteinelor. Aceasta crește aprovizionarea totală cu creatină în mușchi - precum creatina liberă și fosfatul de creatină. Cantitatea mai mare acționează pentru creșterea masei musculare și putere, și, de asemenea, pentru îmbunătățirea performanțelor sportive și de sănătate generală. Creatina este molecula indispensabila pentru viață, de aceea lipsa ei în sânge poate provoca boli grave. Compania BioTech USA utilizează pentru fabricarea produselor sale numai matrice de creatină complet pure.

Această substanţă, ATP-ul (adenozin trifosfat) reprezintă sursa de energie a contracţiei musculare. Deci, cu cât alimentăm muşchii cu mai multă creatină, cu atât vor produce mai mult ATP.
Principalul efect pozitiv al creatinei ei este acela că ajută la procesul de recuperare a organismului după depunerea de efort.
Studiile efectuate au demonstrat că la consumarea pe termen lung a creatinei monohidrat se constată următoarele creşteri procentuale:


- Putere maximă cu 10-15%
- Media performanţelor cu 5-15%
- Exerciţii de tip sprint cu 1-5%
- Seriile de repetări cu 5-15%



În plus, în unele cazuri s-a constatat şi o creştere a masei musculare de până la 5-10%.
Deoarece popularitatea creatinei monohidrat este în continuare la cote foarte înalte, iar procesul de producţie al acesteia a devenit o acţiune deloc costisitoare, există foarte multe companii care produc şi comercializează acest produs, calitatea ei diferind foarte mult de la un producător la altul.

Este considerat un posibil tratament al bolilor musculare, neuromusculare, neurologicale şi neurodegenerative. Pentru sportivi este un element preţios din cauza efectului de creştere a forţei şi masei musculare. Un alt efect benefic este îmbunătăţirea performanţei mentale, dovedit de testele cognitive şi de memorie.

 

 

 

BIOTECH CREATINE MONOHYDRATE

Compoziţie:

Cantitatea unei doze 3.4 g | 1 heaped scoop

Numărul porţiilor 29/88/147/

 

Fiecare porţie conţine

DV %

Creatine Monohydrate

3000 mg

 

Mod de administrare:

 

Pentru o porție, se amestecă 5 grame de produs 100% Creatine Monohydrate în 500 ml de băutură/lichid (la alegere).
Faza de începere: În timpul primei săptămâni, se consuma 4 porții/zi, astfel: două porții înainte de antrenament și două porții după antrenament.
Faza de susținere: După terminarea primei faze, se vor consuma două porții/zi: o porție înainte de antrenament și o porție după antrenament.


Important: Scrie-ne parerea ta despre acest produs in sectiunea Review-uri! Multumim! :)

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!