Gheara Matei

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Poate că Uncaria tomentosa nu îţi spune nimic însă de Gheara mâţei cu siguranţă ai auzit, cea dintâi fiind denumirea acestei plante în limba latină. Cat’s claw, aşa cum mai este cunoscută şi totodată folosită pe etichetele produselor de specialitate, a devenit în ziua de azi una dintre cele mai apreciate plante folosite în medicina naturistă la nivel mondial, cu efecte dovedite în vindecarea unei game variate de boli şi probleme de sănătate.


 Înainte de a intra în detalii legate de beneficiile sale asupra sănătăţii, vreau să îţi fac cunoştinţă cu Cat’s claw, oferindu-ţi în acest sens câteva informaţii interesante.

Pentru început, află că această plantă este originară din zona tropicală a Pădurii Amazoniene (America de Sud), o zona unică prin fauna şi mai ales flora specifică, respectiv peisajele sale de o frumuseţe impresionantă.

Denumirea de Gheară mâţei vine de la spinii care seamănă cu nişte cârlige (sau gheare), planta aducând aminte de viţa-de-vie. Aceasta poate atinge în lungime chiar şi 30 de metri, are flori mici şi dese, de un galben intens, părţile utilizate în scop medicinal fiind scoarţa şi rădăcinile.

Cu obiceiul de a se agăţa de alte plante, Cat’s claw este o “plantă-vedetă” în medicina tradiţională peruană, popoarele indigene din Peru şi alte zone ale Americii de Sud folosind-o în diverse tratamente de mai bine de 2.000 de ani.

 

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 16:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!