Cisteina NAC

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Cisteina este un aminoacid semi-esențial și se găsește în majoritatea proteinelor. Dacă intră în contact cu aerul, aceasta se transformă în cistină. Are un rol important în detoxifierea organismului și în metabolismul unor biomolecule cu biotina, heparina și coenzima A. De asemenea, este componentă a glutationului. Acesta are un rol important ca și antioxidant și multe alte funcții importante în cadrul organismului uman. De reținut este faptul că caracterul antioxidant al glutationului este atribuit cisteinei.

 Aminoacidul este implicat și în protecția organismului prin activarea globulelor albe, ajutând la vindecarea rănilor. Este foarte utilă atunci când trecem printr-o operație. Cisteina este esențială în formarea pielii, regenerarea părului și a unghiilor. De asemenea, protejează organismul de efectele alcoolului, poluării și fumului de țigară.
 

Cisteina poate fi realizată de organismul uman în cantități mici, din acest motiv este clasificat ca fiind un aminoacid semi-esențial. De asemenea, el se poate procura și din anumite alimente ce aduc numeroase beneficii pentru sănătatea corpului. Organismul nostru emană cisteină din aminoacizi precum metionină și serină. Veți mai avea nevoie și de suficientă vitamina B6, vitamina B12 și acid folic.


Acest aminoacid, precum glutamina și glicina, cisteina este necesară pentru a produce glutation. Glutationul este un antioxdant crucial pentru sănătatea noastră, cum am menționat și în rândurile anterioare. Cisteina este un aminoacid ce se folosește în cantități foarte mici pentru a produce glutamina. Consumul lui este foarte important, chiar dacă nu este considerat neapărat esențial.

Categorii Produse

Suport clienti Luni - Vineri: 12:00 - 18:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!